Cine este noul MasterChef?

De: Nicoleta Nicolae / 28.05.2013, 09:00
Cine este noul MasterChef?
Participarea la „MasterChef” a fost o provocare, intrarea în competiţia finală a fost un vis împlinit. În aşteptarea câştigătorului, cei şase finalişti ai celui mai tare show culinar din România vorbesc despre experienţa numită “MasterChef”.

Maria Pop

„Nu ştiu dacă am cuvintele necesare să mă exprim. E un vis nevisat, mai mult decât un vis devenit realitate. Nu credeam că voi ajunge în top 10, deşi îmi doream, dar faptul că am ajuns până în ultima ediţie e ceva minunat, de nedescris. Nu credeam că pot atâta. M-am întrecut pe mine fără să îmi dau seama de acest lucru. Sunt mândră că am ajuns până în ultima ediţie”.

Mihai Toader

„Sunt foarte fericit că am ajuns până în ultima ediţie „MasterChef”. Este cea mai mare realizare din viaţa mea. Mai mult, sunt bucuros că mi-am făcut familia şi prietenii să fie mândri de mine şi mi-am demonstrat mie că am puterea de a realiza lucruri frumoase, cu puţină ambiţie şi hotărâre”.

Aida Paraşcan

„E cea mai mare realizare a vieţii mele din punct de vedere profesional, e un vis devenit realitate. E dificil de descris în cuvinte cât de fericită sunt…”.

Alexandru Hora

„Să ajung până în ultima ediţie a concursului „MasterChef” 2013 pentru mine e un vis devenit realitate, o bucurie imensă care cred că se poate compara cu naşterea fiicei mele, Aida Alexandra. E bucuria aceea care te copleşeşte şi nu o poţi stăpâni”.

Ana Rotaru

„Faptul că am ajuns până în ultima ediţie MasterChef a însemnat enorm de mult pentru confirmarea propriilor forte. Eram obişnuita ca de toate lucrurile de care mă apucam să îmi iasă bine şi să reuşesc în toate, iar în ultimul an până a ajunge la MasterChef lucrurile s-au cam schimbat, nu îmi reuşea nimic de ce mă apucam. Iar MasterChef mi-a oferit încrederea în propriile forţe, încredere pe care o pierdusem, faptul că am ajuns în ultimii 6 m-a făcut din nou să mă simt pe poziţii, cu forţele la cote maxime!”.

Nicuşor Coroamă

„Pentru mine este ceva extraordinar că am ajuns în primii 6. Nu mă gândeam că voi ajunge aici, când am venit în show mă gândeam doar cum să fac să iau şortul. „MasterChef” m-a făcut să mă schimb în bine şi să merg mai departe, să am mai multă încredere în mine. Experienţa aceasta m-a marcat în bine!”.