Cine îi găteşte Geaninei Ilieş de Paşti?

De: Cătălina Matei / 19.04.2014, 14:00
Cine îi găteşte Geaninei Ilieş de Paşti?
La fel ca în fiecare an, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 îşi va petrece Paştele în familie. Iar cel care va contribui la pregatirea meniului este chiar pustiul Geaninei, Patrick, care îşi va ajuta bunica în bucătărie.

Din meniu, nu vor lipsi cozonacii şi ouăle roşii, iar cea care se va ocupa de toate preparatele este mama Geaninei alături de nepotul curios, Patrick. Acesta nu va rezista tentaţiei de a controla tot ce face bunica prin bucătărie.

“Ca în fiecare an şi anul acesta voi sta cu familia mea. E o tradiţie să fim cu toţii, să ne trezim în dimineaţa de Paşte, să spunem tradiţionalul şi să ciocnim ouă roşii. Meniul va fi unul tradiţional cu drob, cu carne de miel şi evident ouă roşii. Mama este o bucătăreasă foarte pricepută şi va face că în fiecare an o masă bogată. Mama se ocupă de preparatele culinare şi, evident, Patrick. Fiul meu este foarte curios şi bănuiesc că nici de această dată nu va lăsa să îi scape ceva”, a declarat Geanina pentru www.kidmagia.ro.

Nici Iepuraşul nu va lipsi de la marea sărbătoare: “Patrick vă primi dulciuri, hăinuţe şi cărticele pentru vârsta lui. Poate ca Iepuraşul ştie că noi, cei din familie, încercam să facem trecerea de la jucării la lucruri de care Patrick chiar are nevoie”, a mai spus prezentatoarea Observatorului.