Cine părăseşte serialul “Anatomia lui Grey”?

De: Cătălina Matei / 15.08.2013, 08:00
Cine părăseşte serialul “Anatomia lui Grey”?
Cel de-al zecelea sezon al celebrului serial va începe în Statele Unite pe 26 septembrie, iar una dintre actriţele principale şi-a anunţat deja plecarea.

Sandra Oh va apărea în noile episoade din ”Anatomia lui Grey” în această toamnă, dar actriţa a anunţat că va renunţa la rolul Cristinei Yang după ce sezonul zece se va încheia, informează Daily Mail.

De 10 ani încoace, încă de la primul episod lansat în 2005, actriţa în vârstă de 42 de ani a interpretat-o pe medicul chirurg Christina Yang. Producătorii şi scenariştii încă nu au stabilit ce se va întâmpla cu personajul său.

“Din punct de vedere creativ, cred că am dat totul şi e timpul să îi dau drumul Cristinei”, a explicat Sandra Oh.

“Este extrem de interesant să joci un personaj atât de mult timp şi să îţi dai seama că şi el e pregătit să părăsească serialul. Cred că am nevoie de mult sprijin în acest an pentru a mă putea despărţi cum trebuie şi pentru a pleca în felul în care îl merită Cristina. Pentru prima dată, pentru personajul meu, vom avea un punct terminus, care se întâmplă rar sau niciodată în serialele TV”, a mai declarat actriţa.

Sandra Oh a fost nominalizată de cinci ori la Premiile Emmy pentru interpretarea personajului Cristina Yang.

În ciuda anunţului făcut de Sandra, producătorii serialului au spus că “Anatomia lui Grey” nu se va încheia după cel de-al zecelea sezon.