Cine sunt cei 15 finalişti care se vor lupta pentru marele premiu Românii au talent!

De: Nicoleta Nicolae / 10.06.2015, 07:00
Cine sunt cei 15 finalişti care se vor lupta pentru marele premiu Românii au talent!
Finala celui de-al cincilea sezon Românii au talent este din ce în ce mai aproape! Vineri, de la 20:30, cei 15 finalişti vor urca pe scenă hotărâţi să câştige titlul de cel mai talentat român şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro.


Talentele diverse ale concurenţilor vor reveni pe scena Românii au talent pentru bătălia finală, reprezentate de către:
•    Cinci cântăreţi: Nicoleta Iancu – care a impresionat cu doinele interpretate, Ion Barbu – concurentul care a determinat-o pe Andra să apese butonul auriu, Alexandru Moraru – tehnica lui vocală, dar şi interpretarea la chitară au sensibilizat publicul, Carmen Cernea – a cântat operă într-o manieră de excepţie şi Bogdan Dumitraşcu – constructorul care a emoţionat până la lacrimi în momentul în care a cântat piese foarte dificile.


•    Două trupe: The Beat – ai cărei puşti au adus de două ori muzica şi atmosfera rock pe scena Românii au talent şi Concertino – trupa instrumentală care a făcut furori de fiecare dată când s-a prezentat în faţa publicului.


•    Nici dansul nu va lipsi din marea finală, iar reprezentanţii acestuia sunt Oana Zara şi Alexandru Bordea – cei doi tineri au reuşit să aducă zâmbetul pe buzele tuturor cu momentele lor de dans contemporan, Bogdan Bolohan – concurentul care i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi în etapa semifinalelor, atunci când a executat perfect mişcări de breakdace, Kid-A – puştii teribili de la Românii au talent, ale căror elemente de dans contemporan experimental i-au ridicat pe juraţi în picioare, dar şi Yeva Shyianova – balerina care a adus atât dansul în făină, cât şi baletul sau dansul la bară pe scenă.


•    Pentru prima dată în competiţie a fost prezentat un moment de tribal fusion – dansul cu care Bianca Coştiug a electrizat atât publicul, cât şi juraţii.


•    Numerele de magie create de Robert Tudor au demonstrat că, pe lângă magie, Robert este şi un bun actor, reuşind să aducă pe scenă în semifinală o poveste extrem de sensibilă despre viaţă.


•    Tot în premieră la Românii au talent, în finala acestui sezon vom avea şi un număr de dresaj cu un câine ce are numai trei picioare. Căţelul Bibi împreună cu stăpânul său, Viorel Scînteie, au emoţionat publicul cu momentul lor, care a pus accentul pe relaţia de prietenie dintre aceştia.


•    Rezolvarea cubului rubik de către o persoană necesită foarte multă atenţie, inteligenţă şi concentrare. Doar că, de data aceasta vom avea trei puşti incredibili, membri ai gupului Speedcubing, care reuşesc să rezolve celebrul cub în timp record, făcând un spectacol desăvârşit din acest lucru.

 


Juraţii Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi cele două gazde ale emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş aşteaptă cu nerăbdare show-ul de vineri în care îi vor revedea pe cei mai buni concurenţi al celui de-al cincilea sezon Românii au talent.
“La acest show m-a surprins absolut totul până acum şi sunt convins că va fi la fel şi în marea finală.  Sper că şi telespectatorii vor fi alături de noi pentru cel mai important moment din acest sezon. Vor avea, cu siguranţă, multe motive să stea lipiţi de televizoare: voci incredibile, numere de dans tribal sau contemporan, balet, numere de magie sau de dresaj, vor completa spectacolul extraordinar Românii au talent. Haideţi să descoperim împreună, vineri, de la 20.30, cine va fi câştigatorul celui mai impresionat show de televiziune din România!“, a declarat Smiley.
Iar Pavel Bartoş a completat: “Cred că este cea mai mare diversitate de talente de la Românii au talent şi mă bucur pentru acest lucru. Sper ca cei de acasă să-l aleagă pe cel mai bun.”            
Vineri, de la 20:30, românii sunt aşteptaţi să îl aleagă dintre cei 15 concurenţi pe cel care merită titlul de erou naţional şi premiul de 120.000 de euro, numai la PRO TV.