Cine sunt vedetele care vin la “Splash! Vedete la apă”

De: Nicoleta Nicolae / 21.06.2015, 14:00
Cine sunt vedetele care vin la “Splash! Vedete la apă”
Lidia Buble, CRBL, Liviu Vârciu, Şerban Copoţ, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae, Andrei Ştefănescu şi Kamara de la Alb Negru participă la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă” care va începe, în luna iulie, la Antena 1.

Serban Copoţ, de la Animal X, şi-a dorit să vină la emisiune ca să înveţe să facă salturi în apă profesionale. Îi este totuşi teamă de lovituri, însă nu vrea să se facă de râs. “Mi-e frică, dar ce să fac, am venit să stau ca găina pe margine?”, ne-a spus Şerban, la antrenamente. La rândul său, CRBL a acceptat să vină pentru a doua oară la “Splash! Vedete la apă” pentru a-şi învinge teama de a sări de la 10 metri, dar şi pentru a încerca să facă săritura cu dublu salt înapoi pe care nu a reuşit-o în primul sezon al show-ului.

Cezar Ouatu mărturiseşte că are o mare teamă de înălţime, însă îşi doreşte să îşi învingă această temere şi să facă o figură frumoasă în emisiune. De asemenea, Daniel Iordăchioae spune că are o frică teribilă de înălţime, însă ştie foarte bine nu doar să înoate, ci şi cum să se arunce în apă.  Un bun înotător este şi Liviu Vârciu. A învăţat în copilărie acasă, la Constanţa însă, şi el, se teme de înălţime.

Pe Andrei Ştefănescu nu-l sperie nici înălţimea platformelor, şi nici adâncimea de şase metri a bazinului în care va urma să sară. Curajos se arată şi colegul său, Kamara, de la Alb Negru, care mărturiseşte că nu mai are nici o temere legată de apă. Lidiei Buble îi place de asemenea apa, însă nu poate sări decât ţinându-şi mâna la nas. Dacă va reuşi ea să treacă peste această obişnuinţă, telespectatorii vor afla în curând, la Antena 1.

40 de vedete din muzică, teatru, sport şi televiziune participă în acest sezon la “Splash! Vedete la apă”, show în care vor încerca să înveţe sărituri în apă dintre cele mai spectaculoase. Filmările au început deja şi se desfăşoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Vedetele sunt antrenate de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu şi Bogdan “Bobo” Ioniţă, campioni naţionali şi internaţionali la sărituri în apă.