Cine transmite finala UEFA Champions League, Juventus – FC Barcelona

De: Nicoleta Nicolae / 05.06.2015, 19:00
Cine transmite finala UEFA Champions League, Juventus – FC Barcelona
Drumul spre Berlin a ajuns la final. Sâmbătă, 6 iunie, FC Barcelona şi Juventus Torino îşi dispută cel mai important trofeu continental. Finala Champions League este în direct, de la 21.45, pe Digi Sport 1 HD.

Canalul de sport din portofoliul RCS & RDS a pregătit programe speciale întreaga zi, dedicate celui mai important eveniment fotbalistic al sezonului. De la 10:30 şi până la 17:30, pe Digi Sport 1 HD, vor fi difuzate rezumatele tuturor partidelor susţinute de cele 2 finaliste în actuala ediţie de Champions League. De-a lungul celor şapte ore rezumatele vor fi întrerupte de jurnalele de ştiri de la ora fixă.      De la ora 18.00, pe Digi Sport 1 HD,  începe „Euro Derby”, cu prezentarea finalei şi a echipelor. Într-o ediţie specială de  „Eurofotbal”, difuzată de la ora 20:00, Andrei Niculescu şi invitaţii săi: Ilie Dumitrescu, Florin Bratu şi Bogdan Mara vor prefaţa meciul. Emisiunea va continua în pauză si va analiza, după final, rezultatul.

De la 21.45, în direct pe Digi Sport 1 HD, începe finala Champions League. Într-o atmosferă de poveste, pe unul dintre cele mai mari stadioane ale Europei, Olyampiastadion din Berlin, cu o capacitate de 75.000 de locuri, se înfruntă reprezentantele a două dintre cele mai bune campionate ale Europei, Spania şi Italia. FC Barcelona şi Juventus Torino luptă pentru a pleca acasă cu cel mai important trofeu fotbalistic al Europei.  Meciul este comentat de Ionuţ Angheluţă şi George Dobre.