CNA a decis: Zu TV va fi lansată pe 3 aprilie!

De: Nicoleta Nicolae / 21.02.2014, 10:00
CNA a decis: Zu TV va fi lansată pe 3 aprilie!
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să aprobe transformarea Gsp TV în televiziunea generalistă pentru tineri Zu TV, care va fi lansată oficial pe 3 aprilie, scrie MEDIAFAX.

Potrivit lui Mihai Morar, lansarea Zu TV face parte din strategia Antena TV Group de a se dezvolta în zona de divertisment. Morar a mai spus că Zu TV va fi o televiziune generalistă, pentru publicul 15-35 de ani. „Zu TV nu îşi doreşte să fie o televiziune muzicală, chiar dacă muzica va face parte din lifestyle-ul acestei staţii. (…) Vrem să aducem tot ce este relevant pentru acest public. Muzica face parte într-un procent foarte mare din viaţa şi pasiunile acestui target. Dincolo de muzică vorbim despre producţie proprie, de la talent show până la un show care îşi doreşte să îi ducă mai departe pe copiii care au fost remarcaţi la show-urile de talente din Antena Group, precum «Next Star»”, a spus Mihai Morar.

Potrivit lui Mihai Morar, planul de lansare al Zu TV coincide cu organizarea unui eveniment, gala Zu Music Awards (ZUMA), care se va desfăşura pe 3 aprilie, la Romexpo.

Citeste mai mult aici: http://www.mediafax.ro/cultura-media/cna-televiziunea-zu-tv-care-va-inlocui-gsp-tv-va-fi-lansata-pe-3-aprilie-12120801