Companiile IT, sabotate de Guvern

Apropo.ro / 29.07.2008, 17:28
Companiile IT, sabotate de Guvern
Guvernul a modificat modalitatea de calcul a contributiei programatorilor pentru asigurarile de sanatate fara consultare publica prealabila.

Guvernul a modificat modalitatea de calcul a contributiei programatorilor din cadrul producatorilor de aplicatii informatice pentru asigurarile de sanatate fara consultare publica prealabila, iar masura are efecte negative asupra companiilor din industria IT&C, apreciaza asociatia patronala din IT.

"Nu este acceptabil ca Guvernul sa promoveze masuri cu aplicabilitate imediata ce au consecinte importante asupra bugetelor companiilor, practic de la o zi la alta. Nu este acceptabil ca pentru aceste masuri, organizatiile afectate si reprezentantii acestora sa nu fie consultati, in conformitate cu prevederile legale in vigoare", a declarat  intr-o conferinta de presa presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii – ANIS, Liviu Dan Dragan.

"Dincolo de efectele de masurat in bani pentru fiecare dintre companii, exista si efecte care genereaza sentimente de instabilitate transmise companiilor si partenerilor straini, care fac mai mult rau decat contributia la buget", apreciaza Radu Georgescu, directorul general al GeCAD, companie membra a asociatiei ANIS.

Georgescu a adaugat ca adoptarea acestei masuri, cu aplicare imediata, este inacceptabila, mai ales ca asociatia patronala nu a fost consultata.

Citeste despre nemultumirea patronatului din IT fata de modificarea de catre Guvern a modalitatii de calcul a contributiei programatorilor pentru asigurarile de sanatate, la Mediafax.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

BNR face tot posibilul sa restrictioneze creditele

BNR face tot posibilul sa restrictioneze creditele

BNR ar putea grabi intrarea in vigoare a noilor reglementari privind creditarea persoanelor fizice, proiectul putand fi discutat in sedinta de joi a Consiliului de Admini…

Istoria se repeta: Ford Craiova inchide Ford Köln

Istoria se repeta: Ford Craiova inchide Ford Köln

Fabrica de motoare Ford din Köln, Germania, risca sa fie inchisa incepand din 2010 daca unitatii nu-i vor mai fi atribuite contracte, in contextul in care noua generatie …

Vanzarile de automobile de lux au crescut cu peste 30%

Vanzarile de automobile de lux au crescut cu peste 30%

Vanzarile autoturismelor Audi, BMW si Mercedes-Benz au inregistrat in prima jumatate a anului cresteri de peste 30%, cu mult peste ritmul inregistrat de piata importurilo…

Bursa de la Bucuresti a intrat in top trei scaderi la nivel mondial

Bursa de la Bucuresti a intrat in top trei scaderi la nivel mondial

In urma cu un an, indicii Bursei atingeau valori istorice, pe fondul unei euforii generale a investitorilor si brokerilor. Ceea ce s-a intamplat ulterior nu a fost antici…

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Blonda de la DEX – Ep 7- Bisexualitate
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: blonda de la dex video bisexualitate
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza