Concert Vama

Redacția / 17.02.2015, 10:09
Concert Vama

Miercuri 18 februarie 2014, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un nou concert perfect şi foarte electric cu trupa VAMA, una dintre cele mai energice şi iubite trupe live de pop-rock din România! Ca şi la ultimul show electric, nu vom avea mese în faţa scenei pentru a avea parte de un show complet!

Fondată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, Vama a devenit în scurt timp una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de pop-rock din România. Primul album, “Vama”, a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cu single-uri că “E plin de fete” şi “Bed For Love”, Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale.
 
Cel de-al doilea album Vama, “2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergură la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, care a devenit şi subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.
 
Un concert Vama este o experienţă unică. Trupa şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vamă. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, trăieşte, vibrează, iubeşte.
 
În 2013, trupa loveşte puternic în playlisturile radiourilor şi al televiziunilor muzicale, piesa "Perfect fără tine" ajungând numărul 1 în majoritatea topurilor de specialitate. Sfaristul anului a adus şi primul DVD din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012 alături de multe surprize.
 
Componenţă:

- Tudor Chirilă

- Eugen Caminschi

- Gelu Ionescu

- Lucian Cioarga

- Dan Opriş.

BILETE

Biletele pentru concertul VAMA din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în magazinele Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 49 de lei fără loc în fata scenei (400 de bilete în vânzare) şi 90 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători în număr limitat la 250 de bucăţi)

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30, colţ cu Magheru)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

EXTRA
- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone ori poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde în ţară. Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigură automat şi rezervarea la masa aşa că nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele în format electronic pot fi scanate atât printate cât şi de pe tabletă sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts