Concerte de Valentine’s Day, în Bucureşti

Apropo.ro / 12.02.2015, 08:00
Concerte de Valentine's Day, în Bucureşti
14 februarie, cunoscută ca Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiţilor, este ziua în care se celebrează iubirea. Chiar dacă e o sărbătoare împrumutată, din SUA, romanii au adoptat-o repede şi profita din plin de această zi.

Astfel, pe lângă obişnuitele cadouri, puteţi să oferiţi şi un bilet la unul dintre următoarele concerte, care vor fi susţinute în preajma acestei zile sau chiar în data de 14 februarie:

1) TRIALOGURI LA ARCUB: În dulcele stil… folk – Baniciu | Alifantis | Ionescu
Sala ArCuB
12 februarie, 19:00

Prima ediţie din anul 2015 a Trialogurilor la ARCUB se va desfăşura joi, 12 februarie, începând cu ora 19.00, la Ceainăria ARCUB. Sub motto-ul „În dulcele stil… folk”, evenimentul va fi susţinut de 3 personalităţi marcante ale scenei muzicale româneşti: Mircea Baniciu, Nicu Alifantis şi Doru Ionescu.

Un bilet costă 25 de lei şi pot fi cumpărate doar de la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batişte nr.14.

2) Horia Brenciu – „A naibii dragoste”
Berăria H
12 februarie & 13 februarie, 20.00

Horia Brenciu va concerta, pe 12 şi 13 februarie 2015, în Berăria H din Bucureşti, de la ora 21.00, tema concertelor de dinainte de Valentine’s Day fiind, evident, dragostea: „A naibii dragoste”!

” Un show unic, incendiar, plin de viata si piperat cu umorul inegalabilului Horia Brenciu si a sa HB orchestra. BILETE, AICI

3) Vunk – #PrimaVedere
Hard Rock Cafe
12 februarie, 21:00

 Prima întânire cu trupa VUNK din 2015 este aproape şi va fi un nou pas în povestea noastră care se spune, mereu altfel, pe scenă. Joi, 12 februarie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe!

Biletele pentru show-ul VUNK #PrimaVedere pot fi găsite online pe www.iabilet.ro (plată cu cardul, Paypal, ramburs sau pe factura la Vodafone) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour şi Hard Rock Cafe). BILETE, AICI

4) Voltaj – #Delacapat
Club Tribute,
12 februarie, 22:00

Pe 12 februarie 2015, Voltaj încălzesc atmosfera pentru Valentine’s Day cu un concert în Club Tribute. Show-ul va începe la ora 22.00, iar un bilet costă 40 de lei.
 
5) Ştefan Stan – Love Songs
Hard Rock Cafe
13 februarie, 22:00

Vineri, pe 13 februarie, de la ora 22:00, Hard Rock Cafe vă aşteaptă la o seară specială înainte de Valentine’s Day: „Love Songs cu Ştefan Stan„, prima voce a României. „Sunt Ştefan Stan şi te provoc să te laşi purtat de muzica mea şi de puterea cu care aceasta îţi va încătuşa sufletul! Pentru că, înainte de orice, cânt din suflet pentru suflete„.

BILETE

    40 de lei cu loc la masa (sau fără loc)
    50 de lei VIP cu loc la masa in faţa scenei.

6) Holograf  
Bamboo
14 februarie

Holograf vor fi cupidoni de Valentine’s Day şi vor avea un concert în Bamboo, pe data de 14 martie 2015.  Printre piesele ce vor fi cântate de celebra formaţie se vor număra  “Cât de departe”, “Dacă noi ne iubim”, “Banii vorbesc”, “Ţi-am dat un inel”, “Roua dimineţii” şi “Întoarce-te acasă”. Intrarea este liberă!

7) „La mulţi ani, Teo!” – Holograf, Taxi, Zdob şi Zdub
Sala Palatului
14 februarie, 20:00

Vino de Ziua Indragostitilor, duminica, 14 februarie, de la ora 20.00, la Sala Palatului la un spectacol inedit de frumos: „La multi ani, Teo!”. Fii parte din sarbatoarea unei embleme a televiziunii romanesti impreuna cu Holograf, Taxi, Zdob si Zdub!

BILETE

    250 de lei – categoria VIP
    200 de lei – categoria I
    150 de lei – categoria a II-a
    100 de lei – categoria a III-a

8) Jazzaj La Arcub: Luiza Zan Şi István Gyárfás
Sala ArCuB
14 februarie, 20:00

Seria de concerte Jazzaj la ARCUB reîncepe sâmbătă, 14 februarie, la ora 20.00, cu concertul Amor em Paz, susţinut de Luiza Zan (voce şi percuţii) şi István Gyárfás (chitară). Definită ca pasională şi tandră, muzica celor doi artişti va celebra Ziua Internaţională a Îndrăgostiţilor alături de publicul bucureştean iubitor de jazz.

BILETE

– 45 lei (Categoria I)
– 35 lei (Categoria II)

Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei.

9) Swollen Members
Club Colectiv
14 februarie, 21.00

Swollen Members vin pentru prima dată în România şi vor concerta în Club Colectiv, pe data de 14 februarie 2015, de la ora 21:00.

De Valentine’s Day, veţi avea parte de o seară memorabilă cu muzică rap, alături de Madchild (MC), Prevail (MC) şi Rob the Viking (DJ/Producator).  În deschiderea evenimentului vor urca pe scena Vlad Dobrescu (dj set) şi Cedry2k. BILETE, AICI

Sursa & foto: infomusic.ro

Sărbătoreşte iubirea ca în filme pe ApropoTV.ro:  afli în exclusivitate planurile vedetelor de Ziua Îndrăgostiţilor,  înveţi reţete speciale ,  descoperi locaţii romantice, evenimente şi tărguri de Valentine`s Day.  Intră!