• Eveniment
Data:
09.12.2017
Adresă:
Google MapsBulevardul Ştirbei Vodă 32, Craiova 200653
Locaţie:
Sala Polivalentă Craiova
Prezentare

După succesul extraordinar pe care l-a înregistrat la Sala Palatului din Bucureşti, cu cel mai spectaculos concert al anului, Delia va duce magia din „Psihedelia” la Craiova.

Sâmbătă, 9 decembrie, este ziua când scena Sălii Polivalente din Craiova se va transforma într-un univers unic, ce îi va copleşi pe spectatori prin grandoare, culoare, personaje inedite şi mai ales ipostaze ale artistei în care fanii ei de aici nu au mai văzut-o până acum. Fiecare ţinută a Deliei spune o poveste, fiecare melodie are o tematică a sa şi niciun moment nu va semăna cu celălalt, în cel mai original concept artistic live din România.

„Psihedelia este un vis devenit realitate, o realitate atipică în care nu există decât sunet, culoare, mişcare, lumină – toate îmbinate în cea mai neaşteptată formă. Sunt convinsă că toţi cei care vor fi alături de mine la Craiova şi care vor pătrunde în acest univers, vor trăi o experienţă unică şi vor experimenta o altă percepţie a realităţii”, dezvăluie artista, care, după cum şi-a obişnuit deja fanii, a început pregătirile pentru acest show special.

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații