Concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au sărbătorit Dragobetele în Africa de Sud! Iată ce cadouri au primit!

Apropo.ro / 25.02.2015, 15:00
Concurenţii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au sărbătorit Dragobetele în Africa de Sud! Iată ce cadouri au primit!
Suspans, emoţii, lacrimi, poveşti, adrenalină, cele 12 celebrităţi au simţit că ieri a fost Dragobetele! Pentru că a fost o zi deosebită, în show-ul au sărbătorit cu toţii şi au avut parte de multe surprize.
Cei dragi sunt la aproximativ 10.000 de kilometri distanţă, aşa că cele 12 celebrităţi au fost invitate să le transmită un mesaj celor de acasă. Cătălin Moroşanu i-a impresionat pe toţi până la lacrimi cu vorbele frumoase scrise pentru mămica pe care şi-ar dori-o orice copil. Cu această ocazie, Cătălin şi-a arătat sensibilitatea şi faptul că, în spatele aspectului şi al imaginii de om agresiv, el este sensibil şi foarte iubitor.
 
Foto: Pro TV
 
Tot el este cel care îi motivează pe majoritatea concurenţilor, însă nu din dorinţa de a ieşi în evidenţă şi a se face cunoscut. “Pare foarte agresiv, dar e un copil mai mare”, spune Gina despre el, iar Andreea continuă: “Cătălin e un bărbat sensibil”.
Cătălin îşi găseşte mereu timp să discute cu majoritatea celebrităţilor din jungla africană şi este un om pe care se bazează cu toţii. În fiecare zi, chiar dacă nu se vede întotdeauna la televizor, concurenţii îl caută pe Cătălin şi, doi câte doi, îl iau la discuţii şi i se confesează. Iar Moroşanu are întotdeauna răbdare şi sfaturi pentru fiecare dintre ei.
 
Este omul potrivit şi pentru tonifierea celebrităţilor. Sala de sport pe care a improvizat-o în tabăra din junglă îi ajută să se menţină în formă, atât cât este posibil în condiţiile din tabără. Pe câţiva dintre ei îi şi antrenează: Gina, Andreea, Vladimir.
 
Medic în tabără, pentru Luminiţa
 
Ieri, în tabăra celebrităţilor a fost nevoie de intervenţia doctorului. Luminiţa Nicolescu s-a simţit foarte rău, nu mai putea să se ridice din pat sau să vorbească.
 
Intervenţia doctorului a stabilit că este vorba de o deshidratare puternică, iar colegii din tabără nu au ezitat să comenteze atitudinea Luminiţei din ultimele zile.
 
Luminiţa a refuzat să mănânce şi nici apă nu a băut, în condiţiile în care umiditatea este foarte crescută în junglă şi deshidratarea este printre principalele pericole din Africa de Sud. “Ea nu mănâncă orez, nu-i place”, a spus Elena Merişoreanu, iar Andreea a continuat: “Nu bea apă deloc”. Gina a concluzionat, spunând că înţelege că este antrenor de fitness şi că are un nivel de rezistenţă mai ridicat, însă “Eu nu sunt deloc de acord cu ce face ea”.
 
Foto: Pro TV
 
Tratament special de Dragobete
 
Dorian şi Vladimir s-au întors de la „Provocarea junglei – Atenţie, se cade!” cu 4 stele, care reprezintă 4 porţii de mâncare, după o probă în care comunicarea a fost elementul cheie.
 
Însă, cum a fost o zi specială, celebrităţile din tabără au avut parte de mai multe surprize: au primit o masă şi scaune în tabără, iar Cătălin a fost invitat să le ducă un tort mare, pe care să îl împartă cu toţii.
 
După 9 zile în care cei 12 au slăbit văzând cu ochii şi doar şi-au imaginat cum ar arăta şi ce gust ar avea un tort, aseară visurile le-au fost împlinite, iar reacţiile au fost pe măsură!
 
Însă tortul nu a fost singura surpriză, pentru că fetele au mai primit şi o mică trusă de machiaj, cu fond de ten, ruj şi farduri. “Parcă simţi miros de civilizaţie cu alea două picături de fond de ten pe mână”, a spus Gina, în transă parcă, după ce a văzut fondul de ten.
 
Ruby, însă, a fost tristă toată seara, din cauza unei iritaţii destul de grave pe care o are pe faţă. “De trei zile nu mă uit în oglindă, de frică!”, a spus ea, în timp ce plângea, iar Gina şi Vladimir încercau să o împace şi să o binedispună.