Connect-R urmează să fie concediat de la Antena 1?

De: Nicoleta Nicolae / 10.11.2014, 09:51
Connect-R urmează să fie concediat de la Antena 1?
Popularitatea cântăreţului a luat amploare în ultima vreme şi se pare că artistul îşi dă o importanţă mult prea mare, mai ales la filmările emisiunii “Next Star”. Din cauza atitudinii sale arogante, Connect-R riscă să fie dat afară de la Antena 1.

Se pare că artistul câştigă în jur de 15.000 – 20.000 de euro pe săptămână, doar din concerte. Ca jurat la “Next Star”, mai încasează câteva zeci de mii de euro pe sezon. Însă, conform wowbiz.ro, lui Connect-R a început să i se urce “vedetismul” la cap, după cum susţin surse din anturajul său.

Cântăreţul ar fi început deja să facă fiţe la locul de muncă, iar producătorii de la “Next Star” se gândesc serios să renunţe la colaborarea cu el.

Foto: Facebook

“Connect-R e ca un ghimpe în coaste, la „Next Star”. Cred că îl mai ţin în emisiune pentru că mai are contract şi popularitate. Dar îi scoate din sărite pe cei din echipă pentru că facem cam ce vrea, nu ce i se spune. Are replicile lui, nu prea ascultă şi nu prea e de acord să facă ce spun producătorii. Face nazuri, mofturi şi comentează. Cred că i s-a cam urcat > la cap, asta e părerea celor din echipă. Oricum, şi dacă nu va mai fi dorit la , Relu (Connect-R – n.r.) nu-şi face probleme pentru că are de unde câştiga bani frumoşi. Are concerte la greu, iar Misha se pregăteşte să revină pe scenă”, au declarat surse din anturajul lui Connect-R, pentru wowbiz.ro.