Cori Grămescu s-a antrenat cu Michael King

De: Mioara Tronaru / 11.03.2014, 07:00
Cori Grămescu s-a antrenat cu Michael King
Cori Grămescu reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup şi nutriţionist, a urmat un curs privat de instruire în Pilates, cu Michael King, unul dintre cei mai respectaţi formatori de Pilates din Europa.

“Michael King este unul dintre cei mai respectaţi formatori de Pilates din Europa şi deţine studiouri în toată lumea, în cadrul cărora pregăteşte instructori de peste tot. Am avut onoarea să îl cunosc şi să lucrez cu Michael King. Am optat pentru varianta unui curs privat de instruire, pentru o mai bună calitate a formării mele. A acceptat propunerea mea de a colabora pe termen lung, a fost o experienţă minunată, intensă şi care m-a provocat să mă gândesc la programe noi de exerciţii. Pilates este o metodă care a stat dintotdeauna la baza formării mele profesionale ca instructor. Cursul pe care l-am urmat la Barcelona cu Michael King, este un modul dintr-un curs de certificare care durează până la 3 ani şi care acoperă tot repertoriul de Pilates (de la saltea, la aparate şi accesorii). Sunt tare bucuroasă şi mândră în acelaşi timp, că am avut ocazia să îl cunosc şi să mă antrenez alături de Michael King”, spune Cori Grămescu.

Michael King practică tehnica Pilates de peste 34 de ani. A lucrat iniţial cu tehnica Pilates ca dansator la Şcoala de Dans Contemporan de la Londra. În 1982 şi-a deschis propriul studio, Body Control, în colaborare cu Pineapple Dance Studios din Covent Garden Londra.