Corina Caragea a împlinit 33 de ani la 33º C!

De: Nicoleta Nicolae / 20.01.2016, 09:56

Corina Caragea a împlinit 33 de ani la 33º C!
Prezentatoarea ştirilor sportive la ProTV Corina Caragea s-a întors, de curând, dintr-o binemeritată vacanţă în Thailanda, unde a sărbătorit atât Anul Nou, cât şi ziua sa.


Corina a descoperit toate minunile Bangkokului, dar s-a şi relaxat pe două dintre cele mai frumoase insule din paradisul thailandez: Koh Samui şi Koh Phangan.

“Am sărbătorit Anul Nou, dar şi 33 de ani la… 33 de grade Celsius. După ce m-am distrat de ziua mea la ultimul etaj al unui zgârie-nori din Bangkok, un oraş ca un mozaic – viu, colorat, exotic şi haotic, m-am relaxat pe două dintre insulele Thailandei: Koh Samui şi Koh Phangan. M-am bucurat de plaje cu nisip fin, de ape turcoaz, elefanţi, cascade spectaculoase, maimuţe, crocodili, snorkeling, plimbări în caiac etc. Am ales să hrănesc şi să admir elefanţii şi nu să mă plimb pe ei, iar apoi am ajuns cu barca la Parcul Naţional Ang Thong, un mănunchi de 40 de insule sălbatice care îţi taie răsuflarea, un colier preţios de smarald la gâtul Thailandei”, a spus Corina.