Corina Caragea, o vacanţă-cadou pentru mezina familiei!

Apropo.ro / 14.04.2013, 09:00
Corina Caragea, o vacanţă-cadou pentru mezina familiei!
Prezentatoarea Ştirilor PRO TV din sport s-a plimbat două săptămâni prin trei ţări cu avionul, maşina, bicicleta şi barca.

Astfel, Corina a fost în Madrid, Lisabona şi Amsterdam împreună cu sora sa căreia i-a făcut cadou această vacanţă de ziua de naştere. În timp ce în România ningea şi viscolea, surorile Caragea se bucurau de soare, flori şi plimbări cu barca.

Corina Caragea

Corina Caragea

“Ne-am plimbat foarte mult şi pe jos, pe străduţele întortocheate ale Lisabonei, am mers şi la Oceanul Atlantic în Cascais, am străbătut cel mai lung pod din Europa – Vasco da Gama, am închiriat biciclete în parcul Retiro din Madrid, ne-a ameţit mirosul lalelor din faimoasa gradina Keukenhof a olandezilor – cu 7 milioane de flori, am făcut o plimbare pe canalele Veneţiei Nordului”, povesteşte Corina Caragea.

Vezi aici primul pictorial cu Corina Caragea si sora ei!

Vedeta PRO TV nu a putut sta departe de sport nici în vacanţă. Dacă tot era acolo, Corina nu a ratat meciul României cu Olanda pe Amsterdam Arena: “A fost primul meci al Naţionalei României pe care l-am văzut în afara ţării. Galeria României a fost numeroasă, dar din păcate nu a putut aduce victoria”.