Corina Caragea şi-a făcut blog! La cererea fanilor, vedeta postează impresii despre vacanţe şi călătorii

Apropo.ro / 23.09.2014, 10:00
Corina Caragea şi-a făcut blog! La cererea fanilor, vedeta postează impresii despre vacanţe şi călătorii
Vedeta a început deja să posteze impresii despre una dintre cele mai mari pasiuni ale ei, călătoria. Corina Caragea recunoaşte că ideea de a-şi face propriul blog i-a fost dată chiar de către telespectatorii care îi urmăresc pagina oficială de Facebook.
“Când nu sunt Corina, când nu sunt Caragea, când nu sunt „aia de la Protv”, când nu sunt sora, fiica, nepoata, când nu sunt jurnalist, sunt un om. Unul oarecare. Aşa, ca tine sau ca prietenii tăi. Dă la o parte toate straiele astea rând pe rând şi  hai  să mă vezi tu cum sunt”, îşi îndeamnă Corina cititorii.
 
Foto: Facebook
 
“Mie îmi place să văd locuri multe, noi, să iau la pas oraşele, să mă amestec în mulţimi, să cunosc culturi, obiceiuri din toată lumea. În măsura în care timpul îmi permite, dar şi buzunarul. Din călătoriile mele, mulţi vor să vadă poze, să îmi ceară câte un pont, să îmi dea ei la rândul lor o sugestie pentru următoarea vacanţă…”, a povestit Corina Caragea pentru Ştirile ProTV.
 
Foto: Facebook
 
Prima vacanţă pe care vedeta a împărtăşit-o cu prietenii virtuali pe www.corinacaragea.ro este cea mai recentă – din această vară, în America. 
 
Foto: Facebook
 
„Din Las Vegas şi Los Angeles m-am întors cu multe amintiri, cu energie şi cu nenumărate poze. Am fost vedetă în film de Oscar pentru 2 săptămâni cât a durat vacanţa mea între Hollywood, casino-uri, plaje, locuri pe care doar în filme le văzusem şi oameni relaxaţi şi puşi pe distracţie indiferent de e zi sau noapte. Aventurile mele în America sunt pe www.corinacaragea.ro„, a mai spus prezentatoarea Ştirilor ProTV din Sport.