Corina Chiriac şi Alexander Hausvater: De la A la infinit

De: Mioara Tronaru / 15.11.2013, 13:58
Corina Chiriac şi Alexander Hausvater: De la A la infinit
Smaranda Vornicu începe emisiunea de sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Interpreta de muzică uşoară şi actriţa Corina Chiriac şi regizorul de teatru şi spectacole de operă Alexander Hausvater sunt interlocutorii Smarandei Vornicu în această sâmbătă la De la A la infinit de la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Într-o armonie perfectă cu toamna de la Palatul Stirbey, cei doi vor împărtăşi propriile experienţe legate de perioada exilului, voit sau impus, dar vor discuta şi despre emoţia întoarcerii acasă. Programul începe de la 16.00 şi are multe subiecte de urmărit şi în această săptămână.

În exclusivitate pentru TVR,  Smaranda Vornicu aduce un interviu cu regizorul britanic John Boorman, nominalizat de mai multe ori la Oscar şi la Globurile de Aur, laureat al Festivalului de Film de la Cannes. Actorul s-a aflat în România unde filmează şi semnează regia filmului Queen and Country.

Şi tot sâmbătă, la De la A la infinit, pot fi urmărite secvenţe din primul show color produs de Tudor Vornicu în studiourile TVR, în 1979, având-o ca protagonistă pe Corina Chiriac. Emisiunea de 60 de minute – „Eu sunt Corina” a reprezentat România la Festivalul Internaţional al filmelor de televiziune de la Montreux, Eleveţia, unde a obtinut premiul special al juriului.

Actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti Rodica Popescu Bitănescu povesteşte în ediţia de sâmbătă De la A la infinit ce trebuie sa faci pentru a fi, în acelaşi timp, interpretă, regizor şi dramaturg de succes. Irina Luca face portretul Prinţesei Marina Sturza la rubrica Istorii contemporane, iar Eda Marcus aduce veşti despre designeri români în străinătate. În Calendarul lui Leşe sunt astăzi prezentaţi Lipovenii, iar Anca Sârbu are o întâlnire la Tribal Fest Bucharest 2013 cu Andreea Bonea, dansatoare de belly dance.

Desene animate, alte imagini savuroase din arhiva TVR, rubrici de modă şi frumuseţe, muzică românească, arhitectură, agenda culturală, tradiţii româneşti de sezon, invitaţi îndrăgiţi de public se regăsesc în fiecare sâmbătă în emisiunea de la TVR 1 a Smarandei Vornicu. Fiica celebrului realizator de televiziune al TVR reia, după mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR. Din 12 octombrie, sâmbăta, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.