Corina ţinteşte piaţa muzicală din Japonia!

Apropo.ro / 30.10.2014, 12:09
Corina ţinteşte piaţa muzicală din Japonia!
Corina este una dintre cele mai apreciate şi nonconformiste cântăreţe din România, activează pe piaţa românească muzicală pe primele locuri în topuri de peste 10 ani, a stat toată vara în topuri cu piesa “Autobronzant”, iar acum se pregăteşte să filmeze un nou videoclip incendiar alături de un cântăreţ foarte hot din România care va “încălzi” şi cea mai aspră iarnă.
Foto: Facebook
 
 
– Corina, îţi laşi mereu fanii cu gura căscată când urci pe scenă! Cum reuşeşti?
 
Mulţumesc! Iubesc ceea ce fac, mi-am dorit asta dintotdeauna şi mă bucur de fiecare apariţie, de fiecare concert, de fiecare videoclip pe care îl filmez, de fiecare întâlnire cu fanii. Mereu mi-a plăcut să fac ce simt, să am un mesaj în fiecare apariţie, să integrez fiecare acţiune a mea într-un concept. Zilele acestea mă pregătesc să filmez cel de-al şaptisprezecelea videoclip din cariera mea şi sunt foarte emoţionată şi nerăbdătoare să primesc reacţii. Imaginea mea va fi diferită, iar alături de mine va sta un tip foarte hot, nu vă spun încă cine este, dar vă garantez că îl iubiţi cu toţii.
 
 
– Eşti o apariţie excentrică. De unde îţi alegi ţinutele pentru evenimente şi concerte? Cine te ajută să ai aşa o garderobă sexy?
 
Îmi place să-mi compun ţinute, o fac de drag. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu altfel, de mică făceam tot felul de combinaţii vestimentare năstruşnice şi nu mi-a fost teamă să port ce îmi doream în combinaţiile pe care le doream, chiar dacă ele se abăteau de la obiceiurile celor din jur. Am avut de-a lungul timpului parte de sfaturile mai multor stilişti talentaţi, însă de câţiva ani, mă ocup singură de conceptul imaginii mele, de apariţii, de ţinutele de concerte sau de outfit-urile clipurilor mele.
 
 
Foto: Facebook
 
 
– Care e cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba ta?
 
Garderoba mea este foarte bine organizată, altfel nu m-aş descurca, am hainele aranjate pe categorii, iar ţinutele pentru concerte şi clipuri au locul lor de cinste în dressingul meu. Ele sunt, cred, cele mai costisitoare, pentru că îmi doresc ca apariţiile mele să transmită un mesaj, să aducă ceva nou, însă nu cumpăr astfel de ţinute foarte des. Voi avea ţinute super cool în noul meu videoclip, abia aştept să le vedeţi, sunt surprinzătoare de-a dreptul!
 
 
– În medie, cam câte concerte ai pe lună? Ştiu că piesa “Autobronzant”  ţi-a adus multe cântări…
 
Aşa e, am avut multe concerte în această vară, m-am bucurat mult de succesul pe care l-a avut piesa “Autobronzant”. Am cântat mult prin ţară, am avut multe concerte în aer liber, la baluri de boboci, la tot felul de evenimente corporate. Îmi place la nebunie când văd că lumea îmi fredonează piesele vers cu vers. Abia aştept să merg prin toată ţara şi să cânt şi noua mea piesă, “Nimeni altcineva”, featuring-ul pe care-l fac cu unul dintre cei mai hot cântăreţi de la noi.
 
 
– Cât de des te dai cu autobronzant? Sau recomanzi solarul?
 
Recomand din suflet ca oamenii să ajungă să se simtă bine în pielea lor, să meargă la sală, să aibă grijă de trup, suflet şi sănătate.
 
 
Foto: Facebook
 
 
–  Cum te întreţii? Am înţeles că faci yoga. Doar atât?
 
Da, am făcut programe intensive de yoga care fac foarte bine spiritului, aduc un echilibru aparte. Voi folosi mişcările învăţate la yoga în noul meu videoclip, sper să încurajez cât mai mulţi oameni să practice acest tip complex de mişcare. Merg des la sală, profit cât pot de programele complexe oferite de sălile de sport, am făcut pilates, tripozitional, kickbox, însă m-am concentrat pe orele de yoga ce mi-au adus echilibru şi iată un concept nou pentru clipul meu.   
 
 
–  Ce spune Robin de mămica lui? De faptul că are o mămică atât de cool?
 
Robin mă iubeşte foarte mult, cred că este ceva firesc. Este şi el un tip foarte cool. A luat de la mine plăcerea de a purta hainele cu atitudine, îi plac la nebunie şepcile, căciulile şi hainele rock sau cele cu imprimeuri popart.
 
 
– Cât de mult te-ai schimbat pentru Robin, de când ai devenit mămică?
 
Din punct de vedere artistic, nu m-am schimbat, încerc să aduc ceva nou cu fiecare piesă lansată, cu fiecare apariţie în public, să dau un mesaj către tineri pentru naturaleţe şi atitudine. Sufleteşte, s-a schimbat totul, dragostea a căpătat altă definiţie, iar sufletul este plin.
 
 
–  Ce mai urmează după “Autobronzant”?
 
“Nimeni altcineva”, o piesă cool, antrenantă, alături de unul dintre cei mai hot cântăreţi tineri de la noi. Filmăm zilele acestea videoclipul care va fi unul de imagine, de stare, cu multă “piele” şi multă pasiune.
 
Foto: Facebook
 
 
 
 –  Cu ce artist de afară ţi-ai dori un featuring de succes?
 
Cu Gwen Stefani.
 
 
–  Ce gen de muzică asculţi?
 
Îmi place să ascult tot ce apare, ca să ştiu încotro merge muzica şi gustul publicului din toată lumea.
 
 
– Ce piesă din repertoriul tău îţi place cel mai mult?
 
Le iubesc pe toate şi fiecare are povestea ei, mesajul ei, conceptul ei. Nu pot alege doar una dintre ele, însă cea mai emoţionată sunt când mă gândesc la următoarea piesă pe care o lansez. 
 
 
– Ce ţi-ai dori să mai faci pe lângă muzica? În ce anume ai vrea să investeşti?
 
Mi-ar plăcea să intru pe piaţa din Japonia care este una aparte, simt că mi se potriveşte mult.
 
 
–  Cum e Corina când iubeşte?
 
Corina iubeşte mereu, din asta se hrăneşte. Faptul că fac ce iubesc este ceea ce mă face fericită. Îmi iubesc meseria, iubesc muzica, iubesc fiecare proiect pe care-l fac, îmi iubesc familia, iubesc viaţa. 
 
 
Dana Popa