Coroana celor trei – Cartea Întâi

De: Cătălina Matei / 20.01.2017, 12:14
Coroana celor trei – Cartea Întâi
Volumul pentru copii care îi cucereşte şi pe adulţi Dacă ţi-a plăcut „Urzeala tronurilor” pregăteşte-te să fii uimit! Coroana celor trei este o carte pe care adulţii o cumpără pentru copii şi sfârşesc prin a o citi şi ei înşişi fără oprire. Tripleţi separaţi la naştere, magie şi monştri, vrăjitori şi război, în îndepărtatul regat Toronia. Secretele de familie se împletesc cu fenomene miraculoase într-o poveste în care creaturile ciudate, bătăliile şi puterea determină destinele tripleţilor Tarlan, Elodie şi Gulph. Separaţi la naştere, cei trei cresc fără a şti nimic unul despre celălalt. Totuşi, există o profeţie străveche, în care se vorbeşte despre cum, într-o bună zi, cei trei se vor regăsi şi, astfel, vor reuşi să readucă pacea în regat. DESPRE AUTOR: Graham Edwards s-a născut în Anglia, iar în prezent trăieşte la Nottingham. În tinereţe a realizat filme documentare şi a lucrat ca graphic-designer, desenator pentru filme de animaţie şi scenarist. A scris mai multe cărţi sub diverse pseudonime, printre care si J.D. Rinehar. Când nu scrie, Edwards adoră să exploreze castele, să vadă filme şi să facă drumeţii alături de Sir Galahad, câinele său. Regele blestemat este primul volum al unei noi serii. APRECIERI: „Urzeala tronurilor pentru tinerii cititori!“ Simon and Schuster „Un început minunat pentru ceea ce se anunţă a fi o saga reuşită!“ School Library Journal

Volumul pentru copii care îi cucereşte şi pe adulţi Dacă ţi-a plăcut „Urzeala tronurilor” pregăteşte-te să fii uimit!

Coroana celor trei este o carte pe care adulţii o cumpără pentru copii şi sfârşesc prin a o citi şi ei înşişi fără oprire.

Tripleţi separaţi la naştere, magie şi monştri, vrăjitori şi război, în îndepărtatul regat Toronia. Secretele de familie se împletesc cu fenomene miraculoase într-o poveste în care creaturile ciudate, bătăliile şi puterea determină destinele tripleţilor Tarlan, Elodie şi Gulph. Separaţi la naştere, cei trei cresc fără a şti nimic unul despre celălalt. Totuşi, există o profeţie străveche, în care se vorbeşte despre cum, într-o bună zi, cei trei se vor regăsi şi, astfel, vor reuşi să readucă pacea în regat.

DESPRE AUTOR: Graham Edwards s-a născut în Anglia, iar în prezent trăieşte la Nottingham. În tinereţe a realizat filme documentare şi a lucrat ca graphic-designer, desenator pentru filme de animaţie şi scenarist. A scris mai multe cărţi sub diverse pseudonime, printre care si J.D. Rinehar. Când nu scrie, Edwards adoră să exploreze castele, să vadă filme şi să facă drumeţii alături de Sir Galahad, câinele său. Regele blestemat este primul volum al unei noi serii.  

APRECIERI:„Urzeala tronurilor pentru tinerii cititori!“ Simon and Schuster

„Un început minunat pentru ceea ce se anunţă a fi o saga reuşită!“ School Library Journal