Cosmin Stan, minivacanța la Roma

Apropo.ro / 25.05.2007, 11:53
Cosmin Stan, minivacanța la Roma
Cosmin Stan, campionul de la "Dansez pentru tine", și-a împlinit un vis din patru litere: Roma. "Îmi doream de foarte multa vreme sa ajung la Roma. Era una dintre puținele capitale europene în care nu fusesem, așa ca în februarie am gasit o superoferta și am facut

Cosmin Stan, campionul de la „Dansez pentru tine”, și-a împlinit un vis din patru litere: Roma. „Îmi doream de foarte multa vreme sa ajung la Roma. Era una dintre puținele capitale europene în care nu fusesem, așa ca în februarie am gasit o superoferta și am facut rezervarile pe loc. Mi-am ales luna mai pentru ca am auzit ca e cea mai buna perioada de vizitat Roma”, spune Cosmin.

Entuziasmul știristului Pro Tv despre o minivacanța la Roma i-a cuprins repede pe înca 9 prieteni de-ai sai, care l-au însoțit în escapada din capitala Italiei. „Vinerea trecuta ne-am îmbarcat cu toții în avionul spre Roma și am ajuns în orașul care geme de istorie. Însoțit de prietena mea, Oana, am colindat la pas tot centrul istoric, am vizitat Coloseumul și Bazilica San Pietro, ne-am plimbat prin Piața Venezzia și am admirat monumentul dedicat lui Vittorio Emanuelle II. Ne-am odihnit pe Spanish Steps în fața Bazilicii Trinita dei Monti”, își amintește Cosmin.

Știristul Pro Tv și prietenii sai nu au ratat o ampla acțiune de shopping și au „calcat” în toate magazinele de pe Corso și Via Nationale, principalele artere comerciale ale Romei. „M-a surprins faptul ca deși nu era perioada de reduceri, hainele erau mult mai ieftine decît în Romania, așa ca am profitat din plin de asta”, spune Cosmin. Dar, pe lînga multe haine, campionul de la „Dansez pentru tine” s-a întors acasa și cu o cana pe care sunt desenate obiective turistice din Roma și pe care a așezat-o în colecția sa de cani adunate din toate locurile pe care le-a vizitat. „Întotdeauna îmi cumpar cîte o cana de pe unde merg. Nu le-am numarat niciodata, dar cred ca s-au strîns vreo 20 de cani”, spune știristul Pro Tv, care în fucție de dispoziție, alege sa-și bea cafeaua în cana adusa din Irak, în cea din Barcelona și mai nou în cea din Roma.

Chiar daca a colindat de dimineața pîna seara și aproape ca n-a stat o clipa, Cosmin n-a reușit în cele trei zile pe care le-a petrecut în celebrul oraș sa vada tot ce și-ar fi dorit. „Una dintre dorințele pe care mi le-am pus atunci cînd am aruncat banuți în faiomasa Fontana di Trevi a fost sa ne întoarcem cît mai curînd la Roma”, marturisește el.Tags: