Cosmina Păsărin: “Iubitul meu va fi luat prin surprindere!”

Apropo.ro / 13.02.2015, 11:23
Cosmina Păsărin: “Iubitul meu va fi luat prin surprindere!”
Nu face declaraţii de dragoste şi nu este deloc pretenţioasă! Cum sărbătoreşte Cosmina Pasarin Valentine’s Day? Aflăm chiar de la ea!
– Ce  semnificaţie are pentru tine Valentine’s Day şi de cât timp încoace  o sărbătoreşti?
 
 Fie că vorbim despre Sf. Valentin sau Dragobete, îmi place că există şi zile în care sărbătorim dragostea. Fie ca o celebrăm în stil american sau românesc, dragostea este prezentă în viaţa noastră, ne bucurăm zilnic de ea, iar acest sentiment minunat merită sărbătorit.
 
 
– Ce cadouri îţi place să primeşti? De fapt, care e cel mai tare cadou pe care l-ai primit vreodată cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor?
 
Nu sunt o persoană pretenţioasă. Îmi place să primesc DRAGOSTE, n-am nevoie de cadouri. Clipele petrecute alături de persoana iubită şi atenţia pe care ţi-o oferă partenerul sunt mai preţioase decât orice.
 
 
–  Ce cadouri i-ai făcut iubitului tău de Valentine’s Day?
 
 În anii trecuţi nu ne-am făcut cadouri şi am ales să sărbătorim acesta zi făcând lucruri simple, dar efectul lor a fost maxim. Am ieşit la cină, la petreceri sau am petrecut o seară relaxantă alături de alte cupluri din grupul nostru de prieteni.
 
 
Foto: Facebook
 
 
–  Anul ăsta ce i-ai pregătit persoanei iubite?
 
Sunt o fire spontană, aşa că las lucrurile să vină de la sine. Când se aşteaptă mai puţin, iubitul meu va fi luat prin surprindere în cel mai plăcut mod.
   
 
–  Pe când o vacanţă romantică în doi?
 
Când timpul ne va permite, cu siguranţă, vom pleca şi într-o vacanţă romantică. Deocamdată nu am programat nimic în acest sens. Ne bucurăm zilnic de iubire, aşa că nu va fi nevoie de un pretext ca să plecăm într-o astfel de vacanţă.
 
 
–  Care e cea mai tare declaraţie de dragoste pe care ai făcut-o vreodată?
 
Nu fac declaraţii de dragoste, la noi vorbesc faptele. Nu-mi găsesc cuvintele prea uşor în astfel de situaţii. Pentru a exprima dragostea faţă de persoana iubită este nevoie de fapte şi cred că este suficient să spui: Te iubesc! 
 
 
 
Dana Popa