Cosmina Păsărin: „Sportul e cel mai bun truc de frumuseţe”

De: Nicoleta Nicolae / 03.05.2014, 06:00
Cosmina Păsărin: „Sportul e cel mai bun truc de frumuseţe”
Cosmina Păsărin se laudă că poate să mănânce tot ce pofteşteşte pentru că sportul compensează caloriile consumate. Iată cum se menţine în formă vedeta!

„Fac SPORT şi acesta este cel mai bun truc. Sportul îmi menţine corpul în formă, de aceea nici nu mă îngraş şi îmi dă o stare psihică foarte bună. Apoi, dau foarte multă importanţă ODIHNEI. Programul de lucru pe care îl am de ani buni implica pierderea unor nopţi şi mi-am impus să nu mă joc cu astfel de lucruri pentru că sănătatea mea ar avea de suferit. La fel de importantă este şi ALIMENTAŢIA. Pentru că fac sport, pot să mănânc orice, aşa că mesele bogate în vitamine sunt foarte importante pentru corpul meu”, spune vedeta.

„În plus, îmi energizez organismul şi îmi cresc imunitatea cu tot felul de substanţe naturale cum ar fi siropul de cătină, lăptişorul de matcă, mierea cumpărată direct de la apicultori, nu din supermarket, fac 3-4 cure pe an cu echinacea, iau vitamine şi minerale, dar şi spirulina. Îmi îngrijesc părul cu măşti făcute din ingrediente cât mai naturale: miere, ulei măsline, folosesc şi ulei de ricin. Tenul îl masez cu ulei de morcov şi îmi fac şi un demachiant natural din ceai de muşeţel, ulei măsline şi câteva picături de ulei de morcov. În plus, fac mişcare chiar acasă. Am un program de exerciţii pe care îl execut cu greutăţi mici şi repetări multe, dar în scurt timp voi face o mică schimbare în acest sens. Voi începe un alt program de exerciţii şi de această dată voi lucra cu aparatele. În sfârşit, am găsit o sală de sport în care mă simt foarte bine, am intimitatea necesară şi acolo vin şi oameni de calitate care se concentrează doar la sport. Am avut mereu stări de disconfort în sălile de sport în care bărbaţii veneau să-şi etaleze muşchii, iar femeile veneau la paradă”, ne-a mărturisit Cosmina Păsărin.