Inmormantarea lui Caiac paralizeaza Craiova

Apropo.ro / 28.08.2008, 17:22
Inmormantarea lui Caiac paralizeaza Craiova
Peste 2000 de oameni din toata tara, veniti la inmormantarea lui Mihai Parvu, au paralizat circulatia din Craiova

Peste 2000 de oameni veniti din Galati, Braila, Constanta, Bucuresti, Arad, Satu Mare si Timisoara participa la inmormantarea liderului interlopilor craioveni, Mihai Parvu, zis Caiac. Printre participanti se numara si Liderii Federatiei Romane de Box, in frunte cu Rudel Obreja. Florin Salam a cantat toata noaptea de priveghi melodii de jale, iar astazi inmormantarea s-a facut pe melodiile lui Adrian Minune. Celebrul Nutu Camataru a trimis si el, din puscarie, o coroana de flori in memoria prietenului sau. Ceremonialul nu a fost lipsit de evenimente, jurnalistii fiind agresati si injurati ca filmeaza sau fac fotografii.

Traficul rutier pe principalele artere din centrul Craiovei a fost paralizat din cauza cortegiului funerar care s-a intins pe cateva sute de metri, si a coloanelor de masini ce il urmau pe cativa kilometri.

Mihai Parvu, zis Caiac, fost campion balcanic la box si lider al interlopilor craioveni a fost impuscat mortal luni noaptea, dupa ce a castigat 50.000 de euro la poker cu carti masluite.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Vezi ce adversari pot intalni Steaua si CFR Cluj in UCL

Vezi ce adversari pot intalni Steaua si CFR Cluj in UCL

UEFA a anuntat astazi urnele pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, care are loc astazi de la ora 19:00.

Rapidul a transferat un campion al Braziliei

Rapidul a transferat un campion al Braziliei

Constantin Zotta a declarat, astazi, ca mijlocasul echipei Sport Recife, Daniel Paulista, sosit miercuri noaptea la Bucuresti, a semnat un contract valabil patru sezoane …

Cea mai mica talie din lume e ca de viezzzzpe (FOTO)

Cea mai mica talie din lume e ca de viezzzzpe (FOTO)

Cea mai mica talie din lume masoara 38 cm si este a lui Cathie Jung, care este si in Cartea Recordurilor pentru talia ei de super-viespe, scrie chiar pe site-ul personal …

Kate Moss s-a dezbracat pentru revista Interview (foto)

Kate Moss s-a dezbracat pentru revista Interview (foto)

Kate Moss a pus piciorul in prag!

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza