Cove îşi bagă nasul în oalele Dianei Bart

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2015, 17:00
Cove îşi bagă nasul în oalele Dianei Bart
Prezentatorul emisiunii “Mama mea găteşte mai bine” este hotărât să afle cât de bine se pricep în bucătărie mamele vedetelor. De curând, Cove a gustat şi din sărmăluţele în foi de viţă pregătite de mama Dianei Bart.

Aceasta le-a trimis special pentru Cove tocmai de la Braşov, însă vedeta nu a mai avut răbdare să fie invitat la masă, ci a gustat din ele imediat ce sărmăluţele au ajuns în Bucureşti. Video aici.

Entuziasmat, prezentatorul a dat buzna peste Diana Bart, în timp ce aceasta filma pentru emisiunea „Click! Poftă bună!”. „Tu ştii că nu sunt pentru mine, ci pentru tine? Ai gustat din ele? Recunoaşte! Nu erau mai multe?”. l-a prins în fapt Diana pe Cove. El a mărturisit că nu s-a putut abţine şi a profitat de ocazie să o invite pe Diana, alături de mama ei, în emisiune. “Mama mea găteşte CEL mai bine”, i-a spus mândră , prezentatoarea. “Cheam-o pe mămica ta aici şi, de mânuţă, vino cu ea la emisiune”, a insistat Cove.

Atât de mult i-au plăcut sarmalele, încât Diana i-a promis lui Cove că îl va învăţa să le pregătească într-o ediţie viitoare a emisiunii “Click! Poftă bună!”. Până atunci, pe Cove îl puteţi urmări la “Mama mea găteşte mai bine”, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Prima TV.