Cove mai vrea copii!

Apropo.ro / 05.05.2013, 11:00
Cove mai vrea copii!
Cove e fericit! Ne-a vorbit despre persoana care îi stă alături şi de faptul că îşi mai doreşte un copil! Află cum petrece de Paşte!

– Ce aduce nou emisiunea “Jumătatea mea ştie”, de la Kanal D?
Fuziune de energie, umor, distracţie, pe o piaţă de televiziune care în ultima vreme s-a axat numai în zona reality show-urilor sau a emisiunilor tabloid. Noi venim cu o variantă în care le propunem oamenilor să se relaxeze, să se distreze în faţa televizorului, să se distreze alături de noi, de o gaşcă nebună  ce îşi dă întâlnire în fiecare sâmbătă seară împreună cu patru cupluri, dornice să câştige o maşină.

– Cum te înţelegi cu ajutoarele tale?
Ne înţelegem perfect. Ne-am sudat ca echipă şi acum ne aflăm în stadiul în care ne înţelegem din priviri. Avem o comunicare foarte bună şi cred eu că reuşim să transmitem energia asta pozitivă pe care o avem şi telespectatorilor.

– Îţi dă Andreea bătăi de cap?
Deloc. Andreea este o fată foarte simpatică şi are un tonus excepţional, are o energie pozitivă senzaţională şi de cele mai multe ori ne molipseşte cu starea ei de bine. Ne aduce zâmbetul pe buze, ne face să râdem cu gura până la urechi şi toate lucrurile astea cu siguranţă că vor ajunge şi la inimile telespectatorilor.

– Cine ţi-a pus până acum la filmări cele mai multe beţe în roate? Iftimoaie sau Tonciu?
Nu este vorba de a ne pune beţe în roate neparat, ci de a încerca împreună să creăm această atmosferă.
Până la urmă este o emisiune concurs şi cuplurile se luptă aprig pentru a câştiga marele premiu: maşina Hyundai I30. Noi, în încercarea de a-i susţine şi de a-i ajuta în competiţia asta, sigur că suntem supuşi greşelii şi poate exagerăm sau suntem foarte expansivi, iar atunci unele lucruri ne scapă de sub control. Cum readucem controlul în emisiune vă invit să vedeţi sâmbătă seara.

– Presupun că vă şi distraţi copios în emisiune. Câte perle scoateţi în fiecare ediţie?
Ne distrăm foarte tare, ne amuzăm şi asta incercăm să şi transmitem celor care ne privesc.

– Ai avut parte şi de momente tensionate cu cele 2 ajutoare?
Nu, nu a fost vorba de aşa ceva. Suntem oameni deschişi, cu sufletul mare, plini de energie pozitivă, nu avem lucruri negative care să creeze conflict.

– Cum şi unde petreci Paştele? Ce bunătăţi ai de gând să mănânci?
Ca în fiecare an, Paştele îl petrec alături de familie. Ne adunăm cu toţii la masa tradiţională. Eu nu gătesc pentru că nu mă pricep.
 
– Ce cadouri îi pregăteşti fiului tău?
Cu siguranţă vor fi dulciuri destul de multe deşi sunt periculoase pentru copii. Sper să reuşesc să-l conving să începem să avem activităţi de primăvară. I-am luat o bicicletă şi aş vrea să-i cumpăr şi o pereche de role. Fiul meu nu are o latură sportivă dezvoltată, preferă să contemple lumea. Are o fire de artist, iar eu încerc să-l fac să aibă înclinaţie şi spre sport.
 
– Ce vrei tu să primeşti de Paşte?
Nu există ceva ce pot spune că îmi doresc în momentul ăsta. Am acest proiect nou, cel mai mare proiect pe care Kanal D l-a făcut. În viaţa personală lucrurile sunt ok, suntem sănătoşi, am ce mi-am dorit.

– Cine te face acum fericit şi cum vă înţelegeţi?
Acea persoană lângă care îmi petrec toate bucuriile şi toate necazurile pe care nu le-aş fi avut dacă nu eram cu ea. Este un om care nu-şi doreşte să aibă parte de o notorietate care de cele mai multe ori nu aduce lucruri bune.

– Îţi mai doreşti copii?
Da.

Dana Popa