CRBL şi-a risipit primul salariu la jocurile de noroc

De: Cătălina Matei / 09.07.2014, 11:22
CRBL şi-a risipit primul salariu la jocurile de noroc
Invitat în ediţia din 9 iulie a emisiunii ”Te pui cu blondele?” de la Antena 1, CRBL a făcut dezvăluiri spectaculoase despre primii săi bani câştigaţi.

Astfel, CRBL a fost întrebat de una dintre concurente care a fost suma cea mai mare pe care a câştigat-o la barbut: “Perioada în care mă duceam la jocurile de noroc este un exemplu de . Încercam să fac bani uşor şi s-a dovedit că n-a fost cea mai bună soluţie”, mărturiseşte CRBL.

Foto: Antena 1

Artistul a povestit că nu mai ştie exact care a fost suma cea mai mare pe care a obţinut-o, doar că acei bani l-au ajutat să-şi cumpere un dublu casetofon. CRBL a mai adăugat faptul că primul salariu pe care l-a câştigat ca balerin la teatrul din Piteşti l-a pierdut la jocurile de noroc.

Foto: Antena 1

Ca simbol al acelor vremuri, CRBL şi-a tatuat două zaruri pe gât şi de fiecare dată când are ocazia, acesta le recomandă oamenilor să nu cadă în plasa acestei patimi. La “Te pui cu blondele?”, miercuri, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla ce alte dezvăluiri a mai făcut CRBL, dar şi cel de-al doilea invitat al serii, Daniel Buzdugan.