Cream e prietenă cu Kristen Dunst! Celebra actriţă o invită adesea pe cântăreaţă să ia masa împreună!

Apropo.ro / 24.11.2014, 11:32
Cream e prietenă cu Kristen Dunst! Celebra actriţă o invită adesea pe cântăreaţă să ia masa împreună!
Claudia Pavel alias Cream şi-a început cu dreptul cariera de actriţă. S-a întors din America special pentru a lansa filmul “Terapie pentru crimă” în regia lui Kiki Vasilescu, lungmetraj în care a avut rolul principal, jucând un asasin profesionist, dar şi pentru a-şi continua cariera în muzică.
Stabilită de patru ani în America, la Los Angeles, Cream a avut ocazia să întâlnească la tot pasul celebrităţi din Cetatea Filmului. Mai mult, are şi câţiva vecini celebri. Artista ne-a dezvăluit că este prietenă cu frumoasa actriţă Kirsten Dunst, pe care a cunoscut-o prin prisma unui prieten de-al logodnicului său. Cele două se întâlnesc destul de des, Claudia fiind invitată împreună cu sora şi iubitul ei aproape în fiecare duminică la masă de actriţă, atunci când este la Los Angeles. 
 
 
 
 
“Nu obişnuim să vorbim la telefon, dar ne invită des la ea la masă şi atunci am ocazia să stau mai mult de vorbă cu Kristen. Am cunoscut-o pe Kristen Dunst printr-un prieten comun de-al lui Jeremy ( n.r.: logodnicul cântăreţei ) şi este foarte ok. Îmi place mult de ea!”, a mărturisit cântăreaţa. Claudia Pavel vrea să transforme pasiunea pentru actorie într-o adevărată carieră şi i-ar plăcea ca la un moment dat să ajungă să joace cu actori de calibru precum Tom Hanks, Bradley Cooper, Jeniffer Lawrence şi Meryl Streep.