Creatorul de modă Alexander Wang se confruntă cu 11 acuzații de agresiuni sexuale

De: Loredana Toma / 24.02.2021, 12:52
Creatorul de modă Alexander Wang se confruntă cu 11 acuzații de agresiuni sexuale

Creatorul de modă american Alexander Wang, cunoscut atât pentru colecțiile sale, cât și pentru petrecerile de lux pe care le organizează, este acuzat de 11 persoane de agresiuni sexuale. Wang, care este un favorit al supermodelelor internaționale precum Bella Hadid și Hailey Baldwin – soția cântărețului Justin Bieber – și care a fost director artistic al casei de modă Balenciaga, neagă toate acuzațiile.

Lisa Bloom, o celebră avocată care îi reprezintă pe toți cei 11 reclamanți, a declarat pentru BBC că a adunat astfel de povești începute încă de prin 2017 și toate au legătură cu cluburile de profil LGBT, însă, până în prezent, nu a fost înaintată oficial nicio plângere.

Keaton Bullen: “Am încremenit complet și am plecat de acolo imediat ce am putut”

Cea mai recentă acuzație vine din partea lui Keaton Bullen, în vârstă de 21 de ani, student la Parsons School of Design din New York, care a povestit pentru BBC News că a fost agresat de Wang în urmă cu un an, într-un club. Acesta a povestit că, inițial, cei doi au început să discute despre Parson School, unde Bullen studiază designul interior, și apoi l-a invitat la masă unde l-a servit cu votcă și, spre dimineață, din senin, Wang i-ar fi desfăcut fermoarul de la pantaloni și i-ar fi atins zona intimă în fața tuturor, spunându-i că ar vrea să-l ia acasă la el.

“Am încremenit complet și am plecat imediat ce am putut de acolo”, a spus Bullen. Totodată, tânărul a spus că nu va acționa pe cale legală și nu vrea ca imaginea lui să fie folosită, pentru a nu se crede că face acest lucru doar pentru a deveni cunoscut. El spune că a vrut să vorbească doar pentru a veni în sprijinul celor care l-au acuzat public pe Wang, în trecut, și au fost numiți “mincinoși”.

Printre cele 11 presupuse victime se află și un model britanic, ce susține că Wang l-a agresat în 2017,  în timpul unui concert dintr-un club din New York. Potrivit declarațiilor reclamantului, Wang ar fi profitat de faptul că este aglomerat și ar fi început să-l atingă pe picior, urcând apoi, ușor, către zona intimă.

O altă acuzație vine de la DJ-ul transgender Gia Garrison, care l-a acuzat pe Wang că, în timpul unei petreceri cu tematică avangardistă, i-ar fi dat, brusc, lenjeria intimă jos, în fața tuturor, în timp ce dansa lângă el. Unii au povestit că Wang obișnuiește să drogheze tineri punându-le ecstasy în băutură, pentru ca apoi să le facă avansuri sexuale nedorite.

Wang și avocații săi neagă toate acuzațiile, spunând că “sunt total false”.

CITEȘTE ȘI: Creatorul de modă Alexander Wang, acuzat de agresiuni sexuale

Foto: Profimedia Images