Crina Semciuc, despre o experienţă fericită

Apropo.ro / 02.06.2013, 09:00
Crina Semciuc, despre o experienţă fericită
A renunţat la balet în favoarea actoriei. Şi bine a făcut, dacă stăm să ne amintim câteva dintre rolurile Crinei Semciuc. Acum se întrece pe site în “Funeralii fericite”, acolo unde joacă alături de mari actori printre care Horaţiu Mălăele.

Crina, cum au fost filmările pentru ultimul film în care joci? Ce provocări ai întâmpinat?
A fost minunat pe platoul de filmare de la “Funeralii fericite”. Am filmat alături de prietenii şi colegii mei actori, de aceea pot spune că întreaga experienţă a fost ca o întâlnire fericită pentru mine.

– Cum a fost să lucrezi alături de Horaţiu Mălăele, cum l-ai simţit? Ai fost intimidată de experienţa sa?
Intimidată? Nu, nu! Horia este un OM minunat, ştie să dăruiască, să te ajute, să-ţi ofere ce ai nevoie atunci când ai nevoie!

– Ai apărut într-un pictorial impresionant în revista All Hollow. Cum ţi-ai descrie stilul vestimentar? Sau te descrie el pe tine?
Colaborarea cu All Hallow a fost o nebunie, în care m-am lăsat pe mâna lor, iar pictorialul a fost şi este o reuşită. Transmit felicitări sincere întregii echipe! Cât despre stilul meu vestimentar, mă îmbrac cum îmi vine, nu mă gândesc niciodată prea mult, iar când trebuie să port ceva special apelez la designerul vestimentar Irina Marinescu!


– Când ţi-ai dat seama că ai vrea să faci teatru?
În clasa a-VIII-a, mama a fost cea care m-a îndrumat către teatru. Atunci mi-a fost foarte greu să renunţ la balet, dar am fost nevoită s-o fac. Aşa că, îndrumată, nevoită şi cu teamă am ales actoria!

– Ce îţi place să joci mai mult, teatru sau cinema?
Doamne, îmi este foarte greu să mă hotărăsc! Atunci când nu filmez, îmi e dor de asta şi atunci când nu joc pe scenă vreau să revin la teatru. Nu cred că pot să aleg doar una. Amândouă îmi plac la fel de mult!

– Care este proiectul tău preferat dintre cele pe care le-ai realizat până acum?
Mi-au plăcut foarte mult piesele de teatru: Năpasta, dar şi Leonce şi Lena!

– Crezi că preferinţele românilor pentru cinematografia autohtonă vor creşte odată cu multitudinea de filme româneşti care apar?
Da. De câţiva ani buni oamenii au început uşor, uşor să-i dea o şansă filmului românesc. Cred cu tărie că aceste proiecte merită.

– Urmează vacanţa sau ne pregăteşti alte proiecte?
Pentru moment, nu vă pot spune nimic. Am câteva proiecte pe care aştept să le încep şi să le duc la bun sfârşit ca să vă pot povesti.

Camelia Jugănaru