Criss şi Vlad pleacă în Thailanda de Anul Nou

Apropo.ro / 24.10.2013, 13:53
Criss şi Vlad pleacă în Thailanda de Anul Nou
Criss şi Vlad, adică trupa One, au un program tot mai încărcat cu fiecare zi. Pe lângă filmările pentru un serial tv, cei doi au lansat o nouă piesă, repetă pentru noile coregrafii şi se pregătesc pentru un turneu prin ţară. Cum îşi petrec timpul liber şi ce planuri de vacanţă şi-au făcut ne povestesc chiar ei.

Ce aţi mai făcut în ultima vreme?

Am lucrat la un album, primul din cariera trupei One, filmăm pentru un serial, am avut concerte, antrenamente vocale, am lucrat la două coregrafii noi, am fost la sală şi am petrecut un weekend de vis la Sinaia.

Povestiţi-mi puţin despre noul single pe care l-aţi lansat….

Este o piesă compusă pentru One de Play and Win, cărora le mulţumim. Din acest motiv este o melodie care ne reprezintă, iar textul este inspirat din povestea noastră.

Cu cine aţi colaborat pentru noul album?

Cu prietenul nostru drag, Ionuţ Adrian Radu (John Puzzle), cu Alexandru Kotoy, Pavel Petricenco, Robert Andrei Niculae şi cu Play and Win, care ne-au dat piesa pe care o puteţi auzi la radio.

Care a fost cea mai dificilă ipostază în care a trebuit să cântaţi?

Am avut mai multe concerte cu Lala Band în casele de cultură din Oltenia, unde am fost nevoiţi să cântăm la temperaturi sub zero grade, live.

Ce surprize pregătiţi pentru fanii voştri în acest turneu?

În acest turneu, concertele sunt unplugged şi suntem acompaniaţi de prietenii noştrii Alex Nicolae la clapă, Cristi Comaroni la chitară şi David Hences la vioară, muzicieni şi oameni excepţionali toţi trei. Dar tot ne e dor de Bubu.

Vor fi nişte concerte deosebite, care se adresează nu numai adolescenţilor, publicul nostru de suflet, dar şi celor care iubesc, de orice vârstă.

Cum vă petreceţi timpul liber? Ce vă place cel mai mult să faceţi?

Mergem la sală pentru că ne place şi pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul. Trebuie să arătam bine, nu? Mai vedem un film bun, la cinema sau acasă, ascultăm muzică şi dacă avem noroc de mai mult timp liber, mai evadăm câte un weekend la munte.

Locuiţi deja împreună?

Nu, este încă prea devreme. Petrecem foarte mult timp împreună şi devenim din ce în ce mai dependenţi unul de celălalt, dar toate la timpul lor.

Care a fost cel mai frumos cadou făcut unul altuia?

Ne-am făcut multe cadouri în cele 19 luni de când am ieşit la prima întâlnire. Avem amândoi însă, unul de la altul, câteva bijuterii de suflet, care ne sunt foarte dragi.

Cum vă place să vă alintaţi?

Mâţă şi maimuţoi….

V-aţi gândit la căsătorie până acum?

Ne vedem o viaţă împreună, pentru că ne iubim. Dar avem 17 şi 20 de ani, nu ne gândim încă la căsătorie.

V-aţi făcut planuri pentru următoarea vacanţă împreună? Dacă da, unde plănuiţi să mergeţi?

Vom merge un weekend la Londra, oraşul nostru de suflet, să vedem nişte musical-uri şi să ne bucurăm de atmosfera de Crăciun. De Anul Nou, mergem la căldură, in Thailanda să ne încărcăm bateriile şi să căpătăm puţină culoare.