Cristi Brancu: „Exclusivităţile sunt la licitaţie!”

De: Cătălina Matei / 12.04.2013, 10:00
Cristi Brancu:
Emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2, prezentată de Cristi Brancu, se bucură de audienţe foarte bune. Dar să aflăm mai multe despre showbiz şi viaţa de familie chiar de la vedeta tv!

– A mai trecut un an de Antena 2. Dacă ai face o retrospectivă, care au fost cele mai incitante momente al „Agentului VIP”?
A fost un an bun pentru Antena 2, în general, în care am arătat că „aŞA SEface show”, iar pentru „Agentul VIP”, a fost încă un an de audienţe foarte bune. Mă bucur că este una dintre cele mai citate emisiuni din mass-media! Este cea mai curată şi mai respectată emisiune mondenă, de aceea, exclusivităţile cu Lazarus, Zăvoranu, Pepe, Madalin Voicu, Oreste, Botezatu, Andreea Marin şi mulţi, mulţi alţii s-au adăugat dorinţei nostre de a pune vedetele în ipostaza de a spune zâmbind ce au pe suflet!

– Cât de tare s-a schimbat showbiz-ul în acest răstimp?
Enorm. Şi mai mult în rău decât în bine, pentru că adevăratele valori au ales tot mai mult, în mod greşit, să tacă… Au fost însă şase ani de victorie ai mondenului. S-a investit imens în această zonă. Azi, exclusivităţile sunt la licitaţie! Şi are cine să cumpere. Când a debutat “Agentul VIP”, erau 2 talk-show-uri mondene de vârf! Azi, sunt 10! Şi cum îl vezi peste alţi 6 ani, să zicem? Va fi un spectaculos schimb de generaţii!

Cristi Brancu si Oana Turcu

– Ce-ţi face juniorul?
Ne uimeşte în fiecare zi cu câte o chestiune la care efectiv nu ne aşteptam. Uite-o pe ultima! Avem un laptop de jucărie care, între altele, afişează literele alfabetului şi el trebuie să apese pe tasta aferenta. Vă jur că nu înţeleg cum un copil de un an şi opt luni apasa corect aproape la fiecare afişare, după câteva zile în care a studiat aparatul! Fiecare porumbel îşi laudă puiul, dar orişicât…

–  În afară de desene animate, ce urmăreşte el la TV?
Teddy nu urmăreşte desene animate! De fiecare dată când mutăm pe desene animate, se plictiseşte teribil! Nu glumesc când spun că cere să fie televizorul mereu pe Antena 2. Singurul rabat de la frecventa postului nostru o face dacă vede pe la alt post vreo blondă. Mami e blondă, nu?!

– Până acum, ce ţi s-a părut cel mai greu la meseria de tătic?
După aproape doi ani, am trecut prin multe. Nu-l putem feri, oricât am încercă, de microbii care umblă peste tot. Aşa că, de departe, cele mai neplăcute momente au fost nopţile în care a avut temperatura. Dar e un băieţel brav şi nu se văicăreşte… Nimic nu mă poate supăra când citesc atâta iubire în ochii lui şi ai Oanei! Ştiu acum ce dragostea…