Cristi Brancu face un TOP 10 al vedetelor de care ar trebui să ne „ferim”

Apropo.ro / 16.10.2014, 13:37
Cristi Brancu face un TOP 10 al vedetelor de care ar trebui să ne
Agentul Vip este mereu pe fază, iar acum vine cu detalii despre viaţa de familist şi ne face şi un top al vedetelor de care, spune el, ar trebui să ne "ferim".
Foto: Facebook
 
 
– Ce anume îi lipseşte acum Agentului VIP?
 
Alergăm zi de zi după o mie de lucruri, dar uităm să privim mai atent şi ne dăm seama că suntem sănătoşi, că oamenii care sunt parte din inima noastră sunt sănătoşi, că am adunat mai multe lucruri preţioase decât mulţi alţii. Concluzia este simplă – de fapt, nu îmi lipseşte nimic. Am un loc de muncă bun, lumea mă respectă, familia e bine. Doamne ajută! Când sunt lângă Oana şi Teddy sunt fericit. Profesional, mi-aş dori să fac mult mai multe, dar probabil că nu trăim vremurile în care să ne împlinim toate proiectele. Dar mă uit în ochii Oanei, simt o dragoste imensă, apoi mă uit în ochii lui Teddy şi văd o scânteie de minune care e din mine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu să am noroc.
 
 
Foto: www.cristi-brancu.ro
 
 
Foto: Facebook
 
 
– Tu şi Oana vă mai doriţi şi alţi copii?
 
Simţim că Teddy ne ocupă timpul şi viaţa într-un mod absolut minunat şi nu vedem să mai fie loc pentru alt copil. El este lumina noastră şi cred că suntem fericiţi în trei. Teddy este un copil cu o memorie extraordinară şi o minte spectaculoasă!  Ştie numerele de la 1 la 1.000 şi oriunde ar fi, face un joc din numerele pe care le vede. De asemenea, este pasionat de limbile străine. Ştie să numere în engleză, italiană şi franceză şi ştie o groază de cuvinte în cele trei limbi. Reţineţi, are doar trei ani şi două luni! Şi îi place să cântăm împreună piese din seria „Cutiuţa muzicală”.
 
 
 
Foto: Facebook – Mihai Stetcu / Antena 1
 
 
– Revenind la Oana, care e cel mai recent gest romantic cu care ţi-ai surprins soţia?
 
Nu cred că are rost să ne lăudăm aici. Am făcut multe gesturi romantice care au făcut-o fericită şi încerc să le fac în fiecare zi! I-am scris poezii. Oana e oglinda mea. Îmi place sufletul curat, inima frumoasă, perseverenţă, perspicacitatea senzaţională, îmi place că e frumoasă. Cum am cucerit-o? Vrei să ştii că, în clipa în care ne-am întâlnit, pe 21 ianuarie 2008, amândoi am ştiut în acelaşi timp că vom fi împreună! Nu a fost nici greu şi nici uşor, a fost firesc.
 
Foto: Facebook
 
 
– I-ai gătit vreodată? Ce anume?
 
Într-o familie de moldoveni, în care se găteşte senzaţional, eu nu pot decât să mă simt răsfăţat! Mă pricep mai degrabă la câte-un mic dejun sau mai fac câte-un grătar sau câte-o roşie în prosciutto cu ou. Jucării, faţă de pastele fantastice pe care le face Oana!
 
 
– Care dintre cremele pe care ţi le-a recomandat Oana a făcut minuni pentru tine? Ce ingrediente conţine şi pentru ce anume o foloseşti?
 
Lumea a observat că, în ultima vreme, am slăbit. Trebuie să spun că o bună parte din secret este o cremă extraforte pentru slăbire cu care am făcut masaj! De asemenea, lumea ştie mai puţin – sau a uitat – că eu am un ten cu multe probleme şi numai tratamentul cu propolis al Oanei îl ţine în frâu. Din motive de stres, într-o perioadă, mi-a căzut părul destul de tare şi m-a ajutat un tratament extraordinar cu serenoa repens!
 
Nu sunt la cură, pentru că sunt un tip pofticios. Aşa cum am spus mai sus, este o combinaţie de cremă extraforte pentru slăbire şi o gamă de capsule pentru slăbit pentru care am făcut reclamă, le-am încercat şi am văzut că sunt bune. Acum, sper să mă menţin, că vin sărbătorile şi viaţa e… grea!
 
 
–  Cine n-a trecut pragul Agentului VIP până acum?
 
N-au trecut pragul emisiunii Agentul VIP doar oamenii care nu au curajul să îşi privească viaţa în ochi, aşa cum este ea. Foarte puţini. Restul se ascund după clişee sau aroganţe, de frica unui adevăr spus drept în faţă.
 
 
–  Ce nu ai face niciodată pentru audienţă?
 
Prostituţie profesională. Oricât de jos a ajuns lumea mondenă, oricât de murdar s-ar face astăzi, există personaje care nu vor ajunge niciodată la mine în emisiune. Multe „paraşute” şi ceva interlopi acoperiţi.
 
 
–  Ce vedete n-ai invita la emisiune şi de ce?
 
Dacă nu i-am invitat în emisiune, înseamnă că nu sunt vedete.
 
 
Foto: Facebook
 
– Ce părere ai acum despre mass-media şi showbiz? Ce e ok şi ce ar trebui schimbat, din punctul tău de vedere?
 
Cred că mass-media este reflexia clară a societăţii româneşti. Cu lupte sângeroase, cuţite în spate, gesturi eroice şi mult, mult, mult circ. Showbusiness-ul este la fel ca peste tot în lume – celebrităţi adevărate, vedete de carton, panarame – diferenţa este că oamenii adevăraţi nu mai sunt chemaţi la TV, pentru că s-a instalat prejudecata că doar circul face audienţă. Adevărul e că aşa îţi faci meseria mai uşor – panaramele se pretează la orice. Cu oamenii adevăraţi trebuie să munceştii, ca să faci audienţă! Şi nu mai are lumea chef de muncă, aşa cum era pe vremuri…
 
– Ne poţi face un clasament al vedetelor autohtone, în funcţie de preferinţele tale? Să zicem un TOP 10?
 
Complicat. Hai să zicem TOP FERIŢI-VĂ DE EI!
 
1. Bianca Drăguşanu
 
2. Nelson Mondialu’
 
3. Narcisa Guţă
 
4. Denisa Botcari
 
5. Costin Mărculescu
 
6. Marcel Toader
 
7. Codin Maticiuc
 
8. Vica Blochina
 
9. Marius Baldovin
 
10. Radu Banciu
 
Sunt persoane cu care ar fi bine, în general, să nu vă asociaţi imaginea! Iese rău…
 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: www.cristi-brancu.ro
 
 
– Care este actorul tău preferat şi de ce?
 
Robert De Niro. Pentru că este atât de mare încât a făcut şi face doar ce îi place. Şi îşi arată genialitatea şi în rolurile mici.
 
 
– Dar actriţa preferată?
 
Îmi plac Maia Morgenstern şi Meryl Streep.
 
 
– Ce anume preferi să urmăreşti la TV?
 
Noaptea urmăresc ştirile, ca să ştiu ce s-a mai întâmplat în timp ce am fost ocupat cu munca. Şi din când în când urmăresc ştirile. Şi, evident, în fiecare sâmbătă, Refresh by Oana Turcu.
 
 
Dana Popa