Cristi Brancu s-a învelit cu draperia din camera de hotel

De: Cătălina Matei / 02.05.2014, 08:00
Cristi Brancu s-a învelit cu draperia din camera de hotel
Realizatorul emisiunii ”Agentul VIP” de la Antena Stars a avut parte de multe peripeţii în vremea studenţiei, mai ales când era vorba de 1 Mai. Dacă acum este un familist convins, în primii ani de facultate Cristi Brancu a fost un petrecăreţ “profesionist”.

“Acum mai bine de 20 de ani, am avut cel mai spectaculos 1 Mai din tinereţea mea. Împreună  colegii mei de la Facultatea de Instalaţii (facultate pe care aveam să o părăsesc doi  ani mai târziu, când m-am apucat de jurnalistică şi facultatea aferentă), am plecat într-un tren în care nu ne auzeam unii pe altii din cauza zgomotului sticlelor de băutură. Ţin minte că  am avut o colegă  foarte experimentată care, de la Bucureşti la Venus, a îmbătat un vagon întreg, cuşetă după cuşetă”, îşi aminteşte Cristi Brancu. 

Şi tot atunci, Agentul VIP a îndurat cel mai năprasnic ger într-o cameră de hotel. ”Au urmat vreo patru zile de petrecere continuă, în care plaja am făcut vreo două  ore şi restul, pe la terase… Într-o noapte, s-a tăiat căldura în hotel şi era atât de frig, că ne-am învelit cu draperia din cameră. La întoarcere, era atâta înghesuială  în tren, încât am stat în picioare ca sardelele, vreo şapte ore. Cei mai norocoşi stăteau lejer în toaleta trenului”, povesteşte Cristi.

”Dar asta se întâmpla demult. Acum, 1 Mai înseamnă bucuria de a respira o zi relaxată alaturi de Oana şi de Teddy. Cu condiţia să  nu avem emisiuni în direct. Am terminat de vreo 15 ani cu petrecerile grele. Uneori, mergem la mare, la bunica Oanei, alteori, mergem la iarbă  verde. Acum, bucuria e să  ne uitam la Teddy şi să  vedem cât de mult a crescut!  Şi ne simţim fericiţi!”, declară Cristian Brancu, realizatorul emisiunii “Agentul VIP”, show difuzat de Antena Stars, în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 21.30.