Cristina Cioran – Ce iese când amesteci dragostea cu afacerile?

De: Cătălina Matei / 11.11.2013, 08:00
Cristina Cioran – Ce iese când amesteci dragostea cu afacerile?
De vreo trei ani încoace, coprezentatoarea emisiunii ”Draga mea, prietenă” de la Kanal D trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Traian, manager de capabilităţi la o companie multinaţională. Iar relaţia lor merge atât de bine încât au pus pe roate propria afacere.

– Umblă vorba-n târg că urmează să te aşezi, oficial, la casa ta. Când ai de gând să faci nunta?

Este doar o vorbă. Nu am hotărât să ne căsătorim, momentan.

– De câte ori te-a cerut iubitul tău de nevastă până acum? Sau l-ai cerut tu pe el?

Niciodată! Am vorbit foarte puţin pe tema asta şi nu am dezvoltat-o niciodată.

 

– Îţi plac bărbaţii clasici, care fac ei prima mişcare, sau îţi place să te manifeşti fără să ţii cont de tot felul de reguli?

Nu pot să generalizez, pot doar să spun că în relaţia pe care o am cu Traian, iubitul meu, amândoi am venit unul către celălalt. Nu a fost un prim pas făcut de unul dintre noi. Amândoi ne-am zâmbit, dintr-o dată.

 

– Ce îţi place cel mai tare la Traian? Şi care crezi că este defectul tău cel mai mare, pe care îl/ţi-l suporta cu multă răbdare?

Eu nu am defecte (râde). Serios, singurul defect al meu care îl deranjează foarte tare pe Traian este faptul că vorbesc tare. Asta îl deranjează cel mai mult. La Traian, cel mai mult îmi place că este un tip inteligent şi are umor.

– Aveţi de deja un căţel, parcă şi o pisică… Un bebe … în plan sau lăsaţi viaţa să vă surprindă?

Lăsăm viaţa să ne surprindă.

 

– Care este cea mai mare surpriză din viaţa ta, de până acum?

Cea mai mare surpriză din viaţa mea, de până acum, este faptul că am rămas în România pentru că în urmă cu câţiva ani, îmi făcusem toate actele necesare să părăsesc ţară şi, cu toate acestea, m-am răzgândit. Nu regret sub nicio formă că am rămas aici. În România sunt chiar foarte fericită. Pot să îmi fac meseria şi să am o carieră frumoasă.  Sunt foarte fericită!

 

– Am înţeles că v-aţi mutat la Snagov. Ce fel de „aer” respiri acolo şi cât timp ţi-a luat să-ţi amenajezi „cuibuşorul de nebunii”?

Un aer foarte curat, un pic mai rece şi vă mărturisesc că nu mi-a luat prea mult timp amenajatul. Într-o săptămână era totul gata amenajat. Ne place foarte tare locuinţa pe care o avem, este o curte mare, este fix pe gustul nostru. Casa are ieşire la ponton ceea ce este super pentru că ne place foarte mult apă, amândurora.  

– Ce se întâmplă atunci când primeşti musafiri care au copii? Eşti o gazdă „stresată” sau îi laşi să umble peste tot? De exemplu, cu fetia Paulei, colega ta de la „Draga mea, prietenă”, cum procedezi?

Când avem invitaţi care au copii, îi lăsăm să umble peste tot, să se distreze, să se joace, nu au nicio restricţie când vin la noi acasă. Atât mie cât şi lui Traian ne plac foarte mult copiii. 

 

– În afară de emisiunea de la Kanal D, în ce alte proiecte mai eşti implicată?

În momentul de faţă scriu un text pentru o piesă de teatru. Am mai colaborat pentru câteva filme, dar despre acestea vă voi spune mai multe atunci când ele vor apărea “pe piaţă”.

 

– Traian cu ce se ocupă? Ai putea lucra cu el? (se zice că nu e bine să amesteci dragostea cu afacerile)

Capabilities Development Manager, manager de capabilităţi la o companie multinaţională. Prin programe de training dezvolta capabilităţile angajaţilor. Da, putem lucra împreună pentru că şi eu sunt trainer şi chiar avem un proiect împreună pe care îl vom dezvolta în anul 2014. În vorbă care spune că “nu e bine să amesteci dragostea cu afacerile” nu cred foarte tare pentru că nu sunt de părere că aceste aspect se exclude reciproc. Atâta timp cât te comport ca un profesionist la locul de muncă, în afacerea respectivă, nu văd de ce ar încurca faptul că te vezi cu persoana respectivă atât acasă cât şi la birou.

 

– Revenind la „Draga mea, prietenă”, ce-ţi place cel mai tare la formatul pe care îl prezinţi? Şi, cam cât timp petreci la machiaj?

Îmi place toată emisiunea. Îmi place că este un program cu foarte multă informaţie şi divertisment. “Draga mea prietenă” are atât informaţii utile pentru privitori, dar şi momente amuzamente. Hai să fim serioşi, viaţa poate fi atât de dură dar, are şi părţi amuzante, de care trebuie să profiţi. Eu şi Paula ne bucurăm la maxim de aceste momente şi sunt de părere că noi două, fără falsă modestie, facem un cuplu de umor foarte reuşit. Pregătirea de dinaintea emisiunii, machiajul şi coafură, durează în jur de 40 de minute.

 

– Dar cu bucătarul emisiunii cum te înţelegi? Mai bine zis, cum reuşeşti să te abţii de la toate minunăţiile pe care le găteşte în platou?

Nu prea mă abţin, asta este problema (râde). În curând va deveni o problemă dacă voi continua să mănânc din tot ceea ce găteşte Doru pentru că îmi plac foarte mult.

El este un băiat foarte simpatic şi îl apreciez pentru ambiţia de care dă dovadă.

 

– Urmezi vreo dietă? Dar la sala mergi?

Nu, nu urmez nicio dietă şi, din păcate, nu am timp să merg la sală.

 

– Ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă?

Portofelul.

 

– Care este cel mai scump cadou pe care ţi l-ai făcut ţie?

O bijuterie foarte frumoasă. Este vorba de un inel care îmi place foarte mult, dar pe care îl port foarte rar. Cum eu nu sunt prea atentă cu lucrurile şi nu prea mă ataşez de ele, mi-e teamă să nu fiu prea neatentă şi să îI pierd, tocmai de aceea îl port atât de rar. 

Cătălina Matei