Cronica a rămas FĂRĂ CÂRCOTAŞI: Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu pleacă de la emisiunea TV

De: Cătălina Matei / 03.07.2014, 09:42
Cronica a rămas FĂRĂ CÂRCOTAŞI: Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu pleacă de la emisiunea TV
După 14 ani de ”Cronica Cârcotaşilor”, celebrul format e pe punctul de a trece în istorie. Mihai Găinuşă a anunţat pe contul său de Facebook că se retrage din formatul produs de Şerban Huidu. La fel şi Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu, care e posibil să nu mai aibă voie se se folosească de acest pseudonim.

Deşi existau tensiuni de foarte multă vreme în rândul echipei ”Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV, vestea plecării lui Mişu Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş a luat prin surprindere întreaga medie românească. Se pare că neînţelegerile acestora cu Şerban Huidu, producătorul formatului, nu au putut fi rezolvate cu niciun chip.

Anunţul a fost făcut de Mihai Găinuşă pe contul său de Facebook:

”Am decis să părăsesc Cronica Cârcotaşilor. De la TV. Ca la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea.Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil.

Foto: Facebook

 Am scris şi am prezentat această emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp.

Eu şi Codruţ, că nu am voie să îi spun Dezbrăcatu, şi poate şi alţii, lucram la un proiect nou.Ne dorim să fim mai aproape de voi şi sper ca toţi cei care ne apreciază să fie alături de noi”.

Chiar dacă nu va mai realiza ”Cronica Cârcotaşilor” şi nu va mai colabora cu Şerban Huidu care, de altfel, îi este şi naş de cununie, Mihai Găinuşă va rămâne în continuare la Prima TV. Într-un interviu acordat pentru paginademedia.ro, Mişu a dezvăluit că este implicat într-un proiect nou: “Rămân la Prima TV şi sunt implicat într-un proiect nou, alături de Codruţ Kegheş. Voi face o nouă emisiune, tot de satiră, pentru grila de toamnă”.

Iată ce a scris Şerban Huidu pe contul său de Facebook: „Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma şi altii sau nu… Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideţi! Le mulţumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini şi nu atât de vizuali) pentru ce au făcut şi pentru anii frumoşi petrecuţi împreună şi le urez succes!”.