Cu cât se vinde apartamentul din New York al actriţei Lauren Bacall!

De: Carmen Ulian / 18.11.2014, 16:14
Cu cât se vinde apartamentul din New York al actriţei Lauren Bacall!
Apartamentul din New York în care a locuit actriţa de origine română Lauren Bacall, care a murit în luna august, a fost scos la vânzare pentru 26 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes.
Apartamentul în care Lauren Bacall a locuit din anii 1960 până la moartea sa, în luna august, este situat într-un cartier de lux al metropolei americane New York, Upper West Side, în clădirea Dakota, unde a fost ucis John Lennon. Potrivit Forbes, preţul cerut pentru fosta locuinţă a actriţei este de 26 de milioane de dolari, informeazăhollywoodreporter.com.
 
Vedete precum Judy Garland, Gilda Rander, Connie Chung, Maury Povich, Joe Namath şi Jack Palance au mai locuit, de-a lungul timpului, în apartamente din această clădire.
 
 
 
 
Apartamentul lui Bacall are trei dormitoare cu vedere spre Central Park, trei băi, podele de lemn datând din 1884, când a fost construită clădirea, o bibliotecă, o cameră de oaspeţi şi încă două camere care în trecut erau folosite de servitor, scrie Mediafax.
 
Lauren Bacall a fermecat cinematograful hollywoodian, în cei peste 60 de ani de carieră, prin vocea profundă şi ochii săi albaştri.
 
Lauren Bacall a devenit celebră cu rolul din filmul „To Have and Have Not” al lui Howard Hawks, la vârsta de 19 ani, în 1944, alături de Humphrey Bogart, cu care a format un cuplu legendar. A fost soţia lui Bogart timp de 12 ani, până la decesul actorului, în 1957.