Cu cine se duelează Oana Radu la “Ferma Vedetelor”!

Apropo.ro / 13.03.2015, 14:04
Cu cine se duelează Oana Radu la “Ferma Vedetelor”!
Concurenţii de la “Ferma Vedetelor” au trecut prin clipe tensionate, însă s-au şi amuzat copios la alegerea primilor duelişti. Oana Radu a fost aleasă de fermierul săptămânii să intre la duel, iar ieri seară a fost nevoită să aleagă cu care dintre colegele sale vrea să se lupte.
Stilul Oanei de a face nominalizările, i-a făcut pe restul concureţilor să râdă cu lacrimi, unii de defectele celorlalţi. Corina Drăgulescu a fost aleasă de Oana să fie cea de-a doua concurentă care se va lupta în primul duel de la “Ferma Vedetelor”. “Am ales-o pe ea pentru că vreau să rămân în competiţie şi cred că ea este persoana cu care mă pot duela”, a motivat Oana. 
Fermierii au tras o mare sperietură când s-au trezit din somn în sunetul alarmei de la detectorul de monoxid de carbon. Un lemn lăsat lângă sobă s-a aprins, însă spre norocul lor alarma i-a trezit la timp şi au reuşit să remedieze situaţia. 
 
Foto: Pro TV
 
Primii care s-au trezit de dimineaţă au fost cei doi servitori: Dima şi Oana. Ei au făcut focul în bucătărie, curăţenie şi au pregătit masa pentru concurenţi. Dan şi Ionuţ găsesc în fiecare zi noi metode de înviorare pentru a înlocui cafeaua, iar de data aceasta şi-au început ziua cu un mic antrenament de lupte în curte. 
 
Viaţa la “Ferma Vedetelor” a început să le priască! Augustin a reuşit în doar câteva zile să prindă super puteri de la mămăligă, rupând două topoare. 
 
Foto: Pro TV
 
Nici conflictele nu au lipsit din casă! Mioara, Oana şi Vica s-au certat pe treburile care trebuiau făcute şi pe faptul că Oana nu îşi îndeplineşte sarcinile de servitoare, ci găseşte motive să se sustragă de la muncă. Replicile acide au strârnit animozităţi între cele trei, iar diferenţele de mentalitate au ieşit la iveală.