Cu mască sau fără mască? Aşa arată vedetele de la Hollywood fără make-up!

Apropo.ro / 26.12.2015, 07:00
Cu mască sau fără mască? Aşa arată vedetele de la Hollywood fără make-up!
Pe covorul roşu sunt dive, dar în viaţa de zi cu zi aproape că trec neobservate. Mai ales când se afişează la cumpărături sau la o banală plimbare prin oraş fără machiaj!
Iată cum arată celebrele vedete de la Hollywood atunci când sunt surprinse pe stradă fără “artificii” de înfrumuseţare, fond de ten, ruj sau mascara! Le-aţi recunoaşte dacă v-aţi afla în aceeaşi încăpere cu ele?
 
 
Cameron Diaz
 
Foto: Hepta
 
Anii au trecut peste frumuseţea lui Cameron Diaz. Atunci când e surprinsă nemachiată, actriţa nu arată senzaţional. Dar important este că are un corp de invidiat şi se menţine în formă cu mult sport, ceea ce o face să se simtă ca la 25 de ani, aşa cum chiar ea a declarat. 
 
 
Jessica Simpson
 
Foto: Hepta
 
Jessica Simpson e de nerecunoscut fără machiaj, dar nu se ruşinează deloc cu look-ul ei natural. Din contră, din când în când mai postează pe pagina ei oficială de pe o binecunoscută reţea de socializare poze cu ea cât se poate de naturală.
 
 
Kate Hudson
 
Foto: Hepta
 
Mândră de tenul ei, actriţa iese mai mereu din casă nemachiată. Şi este una dintre puţinele staruri de la Hollywood care nu încearcă să evite paparazzi atunci când este surprinsă…naturală! 
 
 
Katherine Heigl
 
Foto: Hepta
 
Actriţa Katherine Heigl face parte din rândul vedetelor care renunţă la make-up atunci când are treburi mai importante de făcut decât să petreacă timpul în oglindă. Din comoditate sau din dorinţa de a nu fi recunoscută? Cert este că paparazzi o identifică cu greu uneori!
 
 
Jennifer Garner
 
Foto: Hepta
 
Jennifer Garner arată bine şi fără “ artificii” de imagine. Poate să iasă din casa liniştită atunci când este complet nemachiată. Fără riduri şi alte probleme, actriţa se poate mândri cu tenul ei.
 
 
Alicia Silverstone
 
Foto: Hepta
 
Alicia Silverstone nu se machiază în exces. Chipul ei luminos ar avea nevoie totuşi de mici ajustări în materie de make-up. De altfel, actriţa a creat o linie de produse cosmetice ecologice.
 
 
Nicole Richie
 
Foto: Hepta
 
Între Nicole Richie cu make-up şi Nicole Richie fără machiaj este o mare diferenţă! Ai putea spune chiar că sunt două persoane diferite!
 
 
Kirsten Stewart
 
Foto: Hepta
 
Kirsten Stewart pare că n-ar mai fi dormit de ceva timp. Prea multe nopţi albe petrecute alături de vampiri?
 
 
Jessica Biel
 
Foto: Hepta
 
Jessica Biel nu arată deloc rău atunci când se afişează fără urme de artificii cosmetice pe faţă. Nemachiată, cea care l-a cucerit definitiv pe Justin Timberlake este chiar de lăudat.
 
 
Nicole Scherzinger
 
Foto: Hepta
 
Nicole Scherzinger, fosta lideră a grupului The Pussycat Dolls, este mereu apreciată pentru outfit-urile sale, dar câteodată nu petrece extrem de mult timp în faţa oglinzii. Paparazzi o mai surprind fără make-up la shopping, dar arată chiar bine şi aşa! 
 
 
Olivia Wilde
 
Foto: Hepta
 
Când iese la o plimbare lejeră prin oraş, Olivia Wilde nu se sinchiseşte să-şi “încarce” faţa cu  fond de ten, rimel sau ruj, coafura fiind şi ea lăsată la voia întâmplării.  Este cât se poate de simplă şi naturală!
 
 
Khloe Kardashian
 
Foto: Hepta
 
Surorile Kardashian nu arata la fel de bine fără photoshop. Cel mai bun exemplu este Khloe Kardashian!
 
 
AnnaLynne McCord
 
Foto: Hepta
 
Într-un moment de maximă sinceritate, acum ceva timp, AnnaLynne s-a pozat nemachiată, tenul ei arătând urme vizibile de acnee. Actriţa a postat apoi fotografia pe contul ei de Twitter cu mesajul: “Pentru toate fetele mele (şi băieţii) care au fost vreodată ruşinate de tenul lor! Vă salut! Nu sunt perfectă – dar sunt în regulă cu asta!” . Un adevărat act de curaj! Nu sunt multe vedetele care îşi recunosc defectele.