Cui rămâne fidelă Diana Munteanu Niculescu?

De: Cătălina Matei / 30.06.2013, 08:00
Cui rămâne fidelă Diana Munteanu Niculescu?
Vedeta s-a declarat o admiratoare fidelă a litoralului românesc. Prezentatoarea emisiunii ”Conferinţa de presă”, de la Antena 2, a ales staţiunea Mamaia pentru vacanţă la mare de anul acesta.

Diana, împreună cu Claudiu şi David, băieţelul cuplului Niculescu în vârstă de 4 ani, a ales să se cazeze la o vilă din nordul staţiunii Mamaia, timp de o săptămână.

„David a fost, pur şi simplu, într-al nouălea cer! Dimineaţa, destul de devreme, mergeam pe plajă neapărat pentru aerosoli, după care oricum nu reuşeam să-l scoatem aproape deloc din apă, deşi apa era destul de rece. Tatăl şi fiul, că doi „Raci” autentici ce sunt, s-au bălăcit împreună non stop şi au construit nenumărate castele din nisip. La prânz am ales să gătesc pentru cel mic, dar şi pentru noi toţi, totodată, chiar la vila la care am locuit. Deocamdată, inclusiv anul aceasta, am evitat restaurantele pentru siguranţa lui David, şi am preferat să-i gătesc eu, cu riscul de a părea uşor exagerată: în urmă cu un an am avut experienţa neplăcută a unei enterocolite şi am preferat să nu mai repetăm episodul. Altfel… seara, Claudiu şi cu mine l-am plimbat pe David cu telegondola şi i-a plăcut aşa de tare, încât a trebuit să revenim de vreo câteva ori. Oricum, a fost o plăcere. Noi mereu preferăm prima jumătate a lunii iunie pentru o vacanţă la mare, pe litoralul românesc. Încă nu e aglomerat şi orice sejur în perioada asta e o reală plăcere, chiar dacă e posibil să mai prindem şi zile mai răcoroase, aşa cum s-a întâmplat şi acum”, povesteşte Diana Munteanu Niculescu.