Cum a ajuns Cătălin Botezatu la o nuntă în stil indian

Apropo.ro / 25.02.2015, 09:00
Cum a ajuns Cătălin Botezatu la o nuntă în stil indian
Cătălin Botezatu, amfitrionul show-ului de la Kanal D, “Supermodels by Cătălin Botezatu” se află de câteva zile într-o destinaţie exotică. Călătoria a fost prilejuită de o prezentare de modă pe care designerul a organizat-o în îndepărtatul paradis hindus.
Cum nu putea rata să se bucure de spectacol, imediat după prezentarea de modă a luat parte la o ceremonie religioasă în stil hindus; o petrecere ca cea din basme, cu 3 zile şi 3 nopţi de veselie. 
 
“Imediat după prezentare am luat avionul către o destinaţie incredibilă. Am luat parte la o nuntă în stil indian care în realitate depăşeşte orice imaginaţie. Au fost 3 zile de sărbătoare pline de culoare, muzică, râuri de flori naturale pretutindeni, ritmuri de tobe, tamburine şi tot felul de instrumente de care nu am mai auzit sau văzut vreodată ,miresme de mirodenii şi flori, toate într-un singur loc. O nebunie!”, a povestit Cătălin Botezatu.
 
Foto: Kanal D
 
Cu siguranţă, această experienţă inedită îşi va pune amprenta pe multe dintre viitoarele colecţii semnate de celebrul designer. 
 
Pe Cătălin Botezatu îl puteţi urmări în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:30, la Kanal D, prezentând “Supermodels by Cătălin Botezatu”, o combinaţie intensă de reality cu transformări inedite, probe dure şi şedinţe foto spectaculoase.