Cum a murit Cristina Ţopescu! Primele detalii din anchetă: trupul fostei jurnaliste era…

Redacția / 14.01.2020, 10:53
Cum a murit Cristina Ţopescu! Primele detalii din anchetă: trupul fostei jurnaliste era…
Cristina Ţopescu a murit la doar 59 de ani, trupul fostei jurnaliste fiind descoperit pe 12 ianuarie, la zile bune după ce tragedia a avut loc.

Conform Mediafax, expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacţie, medicii stabilind că e necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente.

Cristina Ţopescu ar fi murit în somn. Prima variantă: cauze naturale

Sursa citată notează că medicii nu au putut stabili încă motivul decesului, însă primele informaţii indică faptul că fosta jurnalistă a murit, foarte probabil, în somn, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Medicii au găsit mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică. Sunt aşteptate rezultatele analizei, însă procurorii iau în calcul tot mai mult varianta unui deces din cauze naturale.

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiţi şi doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA), singura instituţie care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Bărbuceanu.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.