Cum ar reacţiona Adela Popescu dacă ar afla că fiul ei ar avea altă orientare sexuală

De: Cristiana Trifu / 24.09.2018, 15:29
Cum ar reacţiona Adela Popescu dacă ar afla că fiul ei ar avea altă orientare sexuală
Actriţa Adela Popescu a vorbit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gândul.info şi Mediafax, despre carieră, valori şi despre ceea ce înseamnă familia: “ceva ce dacă n-ar mai exista mie mi-ar fi fatal. Efectiv nu pot să gândesc secunda fără ei. Fără ei pe acest pământ"

Adela Popescu a comentat mişcarea #metoo , home schooling-ul dar şi referendumul pentru familia tradiţională .

Întrebată cum ar reacţiona dacă copilul ei ar manifesta o altă orientare sexuală Adela Popescu a spus: “ m-am gândit la asta…… discuţia pe care aş avea-o cu copilul meu ar fi dacă este convins că vrea să trăiască într-o lume în care drepturile lor nu sunt încurajate şi dacă cu adevărat simte asta. Dacă el mi-ar spune că asta îl face fericit cu adevarat şi că asta este, n-aş avea absolut nicio problemă. “

Reporter: Ţi-ai imaginat vreodată cum ai reacţiona dacă copilul tău, pur ipotetic, ar manifesta semne ale unei alte orientări sexuale?

Adela Popescu: Sigur că da. Mi-am imaginat. Întotdeauna trebuie să raportezi la tine când emiţi judecăţi de valoare. Şi legat de acest subiect m-am gândit la asta. Adică, cum să reacţionez, m-aş asigura că nu este un moment de teribilism, pentru că am întâlnit situaţii şi am vorbit chiar cu doi prieteni de-ai mei care mi-au spus că într-o perioadă de rătăcire , de maximă rătăcire a lor, au întâlnit persoane gay care cumva i-au determinat să aibă comportamente gay şi un om dispus cumva la adrenalină s-ar putea să găsească ceva foarte incitant în asta. Alături de băutură în exces, de droguri poate, şi aş vrea, de exemplu, prietenii mei spuneau că lor le-a fost indusă starea şi că sunt ok cu ea. Eu probabil că discuţia pe care aş avea-o cu copilul meu ar fi dacă este convins că vrea să trăiască într-o lume în care drepturile lor nu sunt încurajate şi dacă cu adevărat simte asta. Daca el mi-ar spune că asta îl face fericit cu adevărat şi că ăsta este el, n-aş avea absolut nicio problemă. Dar cred că din teribilism adolescenţii pot să facă tot felul de lucruri care nu le stau în fire. Şi-apoi ele făcute în mod constant să se transforme în normalitate. Să nu mai ştie nici ei la un moment dat cine sunt. Cred că se întâmplă şi asta.