Cum arată actorii din „Pasărea Spin”, după 30 de ani!

De: Nicoleta Nicolae / 10.03.2016, 09:40
Cum arată actorii din
Pasărea Spin a fost unul dintre cele mai iubite miniseriale din istoria televiziunii de pretutindeni.

Cu Richard Chamberlain, în rolul părintelui Ralph, şi Rachel Ward, în rolul frumoasei Meggie Cleary, seria spunea povestea unei iubiri interzise cum rar s-au văzut şi ţintuia telespectatorii în faţa televizoarelor.

Au trecut 30 de ani de la lansarea mini-seriei Pasărea Spin, iar anii au trecut vizibil peste cei care au dat viaţă unora dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria televiziunii, Meggie Cleary şi părintele Ralph.

Richard Chamberlain împlineşte 81 de ani pe 31 martie şi arată ca orice bunicuţ simpatic. Un idol al tuturor femeilor în tinereţe, Chamberlain a dezvăluit, în urmă cu zece ani, că este homosexual şi a vorbit, într-o carte biografică, despre cât de greu i-a fost să-şi ascundă orientarea sexuală într-o eră în care acest lucru era „cel mai rău lucru posibil” şi despre conflictul permanent în care s-a aflat cu el însuşi vreme de zeci de ani.

Rachel Ward are 57 de ani, iar pentru ea Pasărea Spin nu a însemnat doar unul dintre cele mai mari succese din carieră, ci şi momentul care i-a adus împlinire pe plan personal, ea întâlnindu-l pe platourile de filmare pe cel care i-a devenit soţ, Bryan Brown, şi cu care are trei copii.