Cum arată azi actorii din serialul “Cei mai frumoşi ani”

De: Cătălina Matei / 17.11.2014, 12:02
Cum arată azi actorii din serialul “Cei mai frumoşi ani”
“Dawson's Creek” sau “Cei mai frumoşi ani”, aşa cum a fost tradus în limba română, a fost unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenţi. La 11 ani după încheierea filmărilor, actorii din rolurile principale, James Van Der Beek şi Joshua Jackson, încă mai fac furori în rândul adolescentelor. Cei doi s-au pozat recent împreună şi îşi doresc cu ardoare o reuniune de… distribuţie!

James Van Der Beek, Dawson din “Cei mai frumoşi ani”, a postat recent pe contul său de Twitter o fotografie în care apare alături de fostul său coleg, Joshua Jackson.

“Cele mai plăcute reîntâlniri pot avea loc în cele mai neaşteptate locuri”, a scris Van Der Beek, în vârstă acum de 37 de ani.

Foto: Twitter

Cu diferite ocazii, şi alţi foşi colegi de-ai săi au declarat că vor să organizeze o reuniune oficială a distribuţiei serialului. De exemplu, Michelle Williams chiar a încercat să realizeze o astfel de întâlnire, însă fosta sa colegă, Katie Holmes, nu a reuşit să ajungă.

Primul episod din „Dawson’s Creek / Cei mai frumoşi ani” a fost difuzat pe 20 ianuarie 1998. Serialul a devenit rapid una dintre cele mai urmărite producţii TV, atât în Statele Unte cât şi la nivel internaţional, căci “Dawson’s Creek” a fost difuzat în mai multe ţări, inclusiv în România. Au trecut 16 ani de atunci, iar actorii din rolurile principale au avut parte de evoluţii spectaculoase, atât pe plan profesional cât şi personal.

James Van Der Beek, interpretul lui Dawson, a fost un rebel încă din adolescenţă. A renunţat la facultate pentru a-şi urma visul şi s-a făcut actor, un risc adumat şi răsplătit din plin în momentul în care a primit rolul principal în „Dawson’s Creek / Cei mai frumoşi ani”. James s-a transformat rapid în idolul adolescentelor, însă acensiunea lui s-a oprit în momentul în care s-au întrerupt filmările, în 2003.

Foto: Hepta

În prezent, James se încăpăţânează să rămână actor, chiar dacă cea mai recentă apriţie a sa într-un serial de televiziune nu a fost deloc remarcată de critici sau de producători. Este vorba despre sitcom-ul „Don’t Trust The B… in Apartment 23”, care a fost scos de pe post după doar două sezoane.

În ciuda înfăţişării sale angelice, Katie Holmes a fost mereu o încăpăţânată. A fost la un pas să piardă rolul Joey Potter din „Dawson’s Creek / Cei mai frumoşi ani”, pentru că nu s-a prezentat la casting. Motivul? Tânară Katie nu dorea să piardă un spectacol şcolar. Însă farmecul ei i-a cucerit pe producători imediat după ce au vizionat caseta pe care tânăra răzvrătită o trimisese.

Foto: Hepta

Chiar dacă, mulţi ani mai târziu, a prins roluri în producţii importante precum Prezicere fatală”, „Familia Kennedy” sau „Go”, Katie a intrat în atenţia presei în momentul în care a devenit iubita şi, mai târziu, soţia lui Tom Cruise. Împreună au o fetiţă, pe Suri. Între timp, Katie s-a transformat în fosta nevastă, iar paparazzi o urmăresc îndeaproape că să-l surprindă pe înlocuitorul actorului din “Top Gun”.

“Bufonul” din “Dawson’s Creek”, Joshua Jackson, era deja celebru în momentul în care a acceptat rolul lui Pacey Witter, cel mai bun prieten al lui Dawson. Joshua avea deja un număr impresionat de fane, datorită apariţiei sale în serialul Joshua, însă, după 2003, cariera sa nu a avut vreo evoluţie spectaculoasă.

Foto: Hepta

A revenit în atenţia presei mondene, în momentul în care a început o relaţie cu actriţa de origine germană Diane Kruger. Revenind la seriale, Joshua jucat în “Fringe”, serial difuzat în prezent la PRO TV, iar acum joacă în producţia TV “The Affair”.

Fermecătoarea Michelle Williams era şi ea o mică vedetă înainte de a se alătura distribuţiei din “Dawson’s Creek”, datorită filmului “Lassie”. Însă rolul lui Jen Lindley i-a sporit celebritatea şi un loc de top printre preferineţe regizorilor de la Hollywood.

Foto: Hepta

Drept dovadă stau blockbusterele în care a jucat după ce s-au încheiat filmările de la “Cei mai frumoşi ani”, respectiv „Brokeback Mountain – O iubire secretă”, „Blue Valentine” sau „O saptămâna cu Marilyn”. Din păcate, lucrurile nu i-au mers la fel de bine şi în viaţa personală.

Michelle  s-a confruntat cu tragica pierdere a partenerului său de viaţă, Heath Ledger, celebrul actor, care murit din cauza unei supradoze accidentale de analgezice. Tot Heath este şi tatăl fetiţei lui Michelle, Matilda Rose, acum în vârstă de 9 ani.