Cum arată fosta soţie a lui Victor Ponta!

De: Cătălina Matei / 04.11.2015, 08:00
Cum arată fosta soţie a lui Victor Ponta!
Conform Mediafax.ro, premierul Victor Ponta şi-a depus demisia.

Daciana, actuala soţie a lui Victor Ponta, este mereu în lumina reflectoarelor.

Roxana şi Victor Ponta s-au iubit încă din liceu, unde au fost colegi. Cei doi aveau, însă, să se căsătorească ceva mai târziu, în 1998, iar în 2001 venea pe lume şi băieţelul lor, Andrei.

În 2006 cei doi divorţau, mulţi spunând că fostul premier s-ar fi despărţit pentru Daciana, cea care avea să-i devină soţie mai târziu.

Dar Roxana nu s-a depărtat prea mult de familia Ponta, după divorţ. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Cornelia Naum, mama premierului mărturisea, citată de wowbiz.ro: „Mă împac excelent cu nurorile mele… Eu am o relaţie foarte bună şi cu actuala, şi cu fosta lui soţie, Roxana, care e o fată minunată. De fapt, noi lucrăm împreună, pentru că avem o firmă de contabilitate, suntem zi de zi la un loc”.

 

Conform mediafax.ro, Premierul Victor Ponta a demisionat! Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Decizia vine în urma incendiului din Clubul colectiv, de vineri, 30 octormbrie, când 32 de oamenei au murit şi peste 140 au fost răniţi, dar şi în urma mitingului de aseară, când peste 25.000 de tineri au ieşit în stradă şi au cerut demisia primarului Cristian Popescu Piedone şi a sistemului.

„Începând de astăzi, îmi depun mandatul de premier al României. Sper ca depunerea mandatului meu şi al Guvernului să satisfacă nevoile celor care au protestat şi să revenim la raţionalitate”, a spus premierul Victor Ponta.