Cum arată nemachiate fetele din “Pariu cu viaţa”!

De: Mioara Tronaru / 19.05.2013, 08:00
Cum arată nemachiate fetele din “Pariu cu viaţa”!
Actriţele din serialul “Pariu cu viaţa”sunt tinere, frumoase şi, chiar dacă arată foarte bine cu make up, iată-le şi naturale, fără pic de farduri.

Sore Mihalache are un sfat de frumuseţe pentru fetele de vârsta ei: „Să fie naturale, să creadă în frumuseţea lor şi să conştientizeze că moda de „turmă” nu trebuie urmată. Tu singură eşti un model!”

Cristina: Eu cred ca frumusetea naturala este cea reala si mai este foarte importanta frumusetea interioara.. ce spun ochiii, ce vine din suflet.

Alexia Talavutis: Pe lângă activităţile zilnice de îngrijire (demachiarea corectă, hidratarea etc.), am un secret pe care vi-l dezvălui şi vi-l recomand: starea de bine şi optimismul mă ajută să radiez în fiecare zi.

Nu de putine ori Adela Popescu si-a postat fotografii in care apare alaturi de iubitul ei, Radu Valcan, si in care nu poarta pic de machiaj. Adela este foarte naturala, motiv pentru care fanii sai o iubesc si o apreciaza.

Alina Eremia: „Nu am nişte ritualuri de înfrumuseţare, am grijă ca tenul să fie cât mai puţin încărcat, folosesc apa tonică şi crema de faţă.