Cum arată soţia lui Dragoş Pătraru: „Cum să te măriţi cu maimuţa asta? Dragostea e oarbă”

Apropo.ro / 28.06.2018, 11:40
Cum arată soţia lui Dragoş Pătraru:
Ce familie fericită are Dragoş Pătraru!

Dragoş Pătraru şi-a prezentat familia pe reţelele de socializare.

Realizatorul emisiunii ”Starea Naţiei” împlineşte 18 ani de căsnicie. Acesta a postat o imagine cu el şi soţia sa Monica Pătraru.  Fotografie este făcută la căsătoria civilă.  Realizatorul tv a postat imaginea în dreptul căreia a scris în stilu-i caracteristic câteva cuvinte despre căsnicia lui.

”Dovada clară că dragostea e oarbă. Cum să te măriţi cu maimuţa asta, mami? Azi sunt 18 ani de atunci. Toţi banii stau la ea, deci nu mai trebuie să spun nimic. Noroc că mi-a pus ceva pe card, să vin şi eu în seara asta cu flori… ”, a scris Dragoş Pătraru.

Dragoş şi Monica au împreună doi copii, Andreea, 13 ani, şi Robert, de 8 ani.

Despre Dragoş Pătraru…

Ploieşteanul Dragoş Pătraru şi-a început activitatea jurnalistică la ziarul Prahova, în 1996, unde a fost redactor. De atunci, a mai ocupat funcţiile de producător şi realizator de emisiuni la Radio Contact Ploieşti, unde a coordonat şi departamentul de ştiri, a fondat şi condus, începând cu anul 2000, publicaţia Fair Play de Prahova şi săptămânalul de anchetă şi satiră altPHel, iar din 2008 a făcut performanţă în rândul televiziunilor locale cu Prahova TV, post pe care l-a condus până în 2012. Timp de doi ani, a fost producător, editor şi prezentator la România TV.