Cum arătau în tinereţe fostele dive din România!

De: Nicoleta Nicolae / 28.12.2014, 09:00
Cum arătau în tinereţe fostele dive din România!
Anii au trecut, iar timpul nu le-a răpit prea mult din frumuseţe. Iată cum arată acum numele mari ale filmelor şi varietăţilor de altădată!

Erau atât de fermecătoare, încât puteau rivaliza oricând cu nume precum Sophia Loren, Brigitte Bardot sau Ursula Andress. Anii au trecut, dar stălucirea şi talentul nu le-au părăsit. Să ne aducem aminte câteva ipostaze cu marile doamne ale scenei româneşti!


Angela Similiea

Angela Similea a obţinut primul succes odată cu premiul II de la Festivalul Internaţional „Cerbul de aur”, în 197. A urmat apoi debutul în televiziune, în cadrul emisiunii-concurs Emoţii în premieră cu melodiile Aşa eşti tu şi Guantanamera. Ce a urmat apoi? Ştie o ţară întreagă.

Margareta Pâslaru

Margareta Pâslaru a debutat în muzica uşoară la Casa de Cultură Griviţa Roşie în 1958, acompaniată de Paul Ghentzer. Prima apariţie in public, la vârsta de 4 ani şi jumătate, a avut loc pe scena Operei în rolul copilului din Madame Butterfly de Puccini.

În 1959  este remarcată de Ileana Pop ca artist amator şi apare pe 10 iulie 1960 în emisiunea lui Valeriu Lazarov „Toată lumea face sport” dedicată câştigătorilor români la Olimpiada de la Roma. Anii au trecut, iar Margareta Pâslaru (acum în vârstă de 71 de ani) se poate mândri acum cu o carieră de excepţie.

Corina Chiriac

„Opriţi timpul” şi „Banii n-aduc fericirea” au fost şlagărele cu care Corina Chiriac a făcut fericiţi milioane de români. Succesele artistei au fost numeroase în anii ce au urmat. Corina Chiriac se poate lăuda cu faptul că este un artist complet: actriţă, cântăreaţa şi om de televiziune,

Vezi mai mult aici!