Cum credeţi că arăta Horia Vîrlan la 17 ani?

De: Cătălina Matei / 02.06.2014, 09:16
Cum credeţi că arăta Horia Vîrlan la 17 ani?
Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, povesteşte că primii ani din viaţă i-a petrecut atât în Bucureşti, cât şi la bunicii din Ardeal.


„Ţin minte că bunicul mi-a făcut o casă într-unul dintre cei trei nuci imenşi pe care îi avea în grădină, undeva în spate. Casa era la vreo trei metri înăţime de sol şi mereu când ne urcam foloseam o scară. Odată,  bunica avea nevoie de ea şi ne-a strigat ca să verifice dacă suntem sus în casuţă. Eu cu prietenul meu nu am răspuns nimic, aşa că bunica a luat scara. Problema a apărut după câteva ore bune când am vrut sa ne dăm jos. Deja ni se făcuse foame, sete, se însera, iar noi nu ne puteam da jos. Am început să strigăm, dar nu ne auzea nimeni, pentru că eram în spatele grădinii, foarte departe de casa în care locuiam. Până la urmă, când au văzut că am dispărut, au început să ne caute prin toată curtea, grădinea şi, în cele din urmă, după vreo câteva ore ne-au găsit”, povesteşte Horia.

Juratul „Junior Chef” a găsit în arhiva pozelor sale o fotografie de când avea 17 ani, perioadă în care era pasionat de fizică şi matematică, dovadă fiind decizia sa de a urma Facultatea de Construcţii.